Azi imi place ... Sleek Peach Perfection Pout Polish

2.5.12

Peach Perfection era pe lista mea de dorinte de mai bine de un an asa ca atunci cand cei de la Makeup Shop mi-au propus sa-mi trimita ceva spre testare, am ales fara sa ma gandesc de 2 ori. Si bine am facut intrucat acest balsam a devenit unul din produsele mele preferate pentru buze.


De ce imi place? Ambalajul mi se pare foarte haios (cutie de plastic transparent - eu folosesc pensula de buze pentru aplicare intrucat nu mi se pare igienic sa bag degetul in cutie), are un miros misto de vanilie, este foarte cremos si hidrateaza buzele si are SPF 15. 

 
Mi se pare un produs usor de folosit, ideal pentru vremea asta calda, buzele arata apetisant si sunt hidratate fara sa para ca ati depus prea mult efort, iar pretul mi se pare mai mult decat rezonabil (20 ron/ 10 grame de produs).

L-ati incercat? Cum vi s-a parut? (pe mine ma mai tenteaza si Powder Pink si Electro Peach)

9 comentarii

  1. Al meu a prins un gust amar rau :-s Asa e si al tau?

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a tentat si pe mine, dar m-am abtinut pt. ca e la cutiuta. Am avut un Lush la cutiuta la un moment dat si am crezut ca nu-l mai termin, tocmai pt. ca mi se parea complicat sa-mi iau pensula cu mine peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai femeie, nu-ti mai poza buzele, arata ca o molusca. Iar balsamul sau gloss-ul la care faci reclama e de toata jena, are un gust oribil, se branzeste, si e plin de prostii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine, dar eu inca imi doresc de la ei pout paintul in nuanta minx.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult,exact nuanta de lipgloss pe care as purta-o zilnic!SPF-ul e un mare plus.O sa mi-l comand la prima comanda,mai ales ca are un pret mai mult decat rezonabil.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh get a life, anonimule! Revenind la postare, tot un pout paint imi doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu l-am incercat pana acum, dar imi place cum arata pe buzele tale :*

    RăspundețiȘtergere