Ramble intarziat

30.4.12

Nu mi-am recuperat inca laptopul si de aia am fost asa tacuta zilele astea (sper sa se rezolve in 2-3 zile si sa incep sa postez normal) si nici nu prea am stat pe acasa, am fost mai mult plecata, am incercat sa ma incarc cu energie si sa zambesc mult. Nu stiu cat mi-a iesit, dar macar am incercat ...

Traversez o perioada agitata (probabil ca la asta a contribuit si faptul ca sambata a trebuit sa fac parastas pentru tata), m-au coplesit amintirile, nu-mi dau seama spre ce ma indrept, rad si zambesc, dar parca lipseste ceva ... pe de alta parte mi-am recapatat increderea in viata, in propriile mele forte, mi-am dat seama care sunt lucrurile care imi plac cu adevarat si pentru ce trebuie sa lupt, insa tot simt ca lipseste o bucata importanta din puzzle si stiu ca timpul imi va da raspunsul ... dar cine a intalnit leu cu rabdare?

Nu mi se leaga cuvintele, incerc sa scriu si nu stiu de unde sa incep ... prin urmare ma opresc ca n-are sens sa scriu ceva fortat. Va urez o zi insorita (nu-mi vine sa cred ce caldura e afara) si o saptamana de vis (asa cum anuntam eu cu surle si trambite ca intentionez sa am)!

Un comentariu