Manichiura si pedichiura la Queens Beauty

26.4.12

Am cumparat la sfarsitul lunii martie 2 vouchere (pentru mine si mama) pentru manichiura si pedichiura la 15 ron la un salon pe Calea Calarasilor, insa n-am apucat sa ajung decat dupa Paste. Nu stiam nimic de salon, dar experienta a fost una buna, asa ca am fost inspirata.


Ultima vizita la manichiura si pedichiura a fost in iarna, asa ca unghiile mele aveau nevoie de ceva atentie si rabdare, ceea ce Madalina, fata care s-a ocupat de noi, le-a si oferit. Am stat aproape o ora si jumatate pe scaun (nu-mi amintesc sa mai fi stat atat in toti anii astia), iar cea mai mare parte a fost ocupata de manichiura. 

Madalina are o tehnica mai deosebita fata de ce am intalnit pana acum, iar in cazul pedichiurii nu este de acord cu scoaterea colturilor pentru ca mi-a spus ca asta nu face decat sa duca la aparitia bataturilor si ca unghiile (si implicit cuticulele) se pot curata, cu putin mai mult efort, si fara sa te atingi de lateralul unghiei cu forfecuta (pe care mi-a spun ca nu o concepe pentru o pedichiura, folosind doar clestele). In momentul respectiv mi s-a parut logic ce mi-a spus si mi-am amintit de toate datile cand am sangerat cand s-a intrat prea adanc in lateral si m-am mirat cat de repede a terminat cu pedichiura (eu nu am piele uscata sau alte probleme la picioare).

Despre manichiura nu am multe de spus, a avut rabdare sa-mi curete fiecare unghie si sa ma intrebe tot timpul daca ma doare si daca sunt probleme. Mi-a placut forma unghiilor la final si pentru ca nu folosesc aproape niciodata oja roz, am ales Isn't it romantic? de la OPI, pe care o puteti vedea in poza de mai jos.


In ceea ce priveste pedichiura, nu stiu nici acum ce sa zic. Unghiile mele arata foarte bine si mi se par mult mai lungi decat de obicei (probabil pentru ca au fost curatate asa cum trebuie), insa 2 zile dupa ce-am fost la salon, unghiile mari m-au durut (mi s-a intamplat si in trecut sa ma doara, deci nu este ceva extraordinar, dar m-a deranjat), iar mama mi-a zis si ea acelasi lucru, insa la ea erau alte probleme.

Salonul mi-a placut, mi s-a parut amenajat cu gust, atmosfera a fost relaxanta, Madalina a fost foarte atenta si amabila si am de gand sa ma mai duc la ea, insa parca tot nu sunt convinsa la partea cu pedichiura (trebuie sa mai incerc o data sa vad daca se intampla la fel, posibil sa ma fi durut si din cauza incaltamintei din ziua respectiva).

Ati incercat salonul asta? Cum vi s-a parut? (am inteles ca nu e deschis de mult timp)

10 comentarii

  1. foarte interesant :)
    tot prin intermediul voucherelor am descoperit si eu Russian Beauty Salon de la calea calarasilor(cel din dorobanti e ingrozitor, nu-l recomand sub nicio forma)si am fost placut impresionata de fetele de acolo.
    ai idee cat costa o manichiura/pedichiura la Queens Beauty ?

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am fost niciodata la aacest salon, insa imi place foarte mult manichiura realizata de Madalina sau poate e din cauza faptului ca ai tu unghiute frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu te supara pe mine, dar nu ma omor dupa ce ti-a facut..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eram foarte curiasa sa stiu cum arata salonul, este foarte aproape de casa mea si m-a tentat de cateva ori sa ma duc. Am vazut poze pe net si arata ok, dar nu am gasit review-uri. A fost cineva la coafor acolo?

    RăspundețiȘtergere