Azi imi place ... OPI Cucumber Massage

2.4.12

Am luat acum ceva vreme un set din gama Manicure Pedicure de la OPI (scrub si crema), dar nu le-am folosit si am uitat de ele. Le-am descoperit recent intr-unul din sertarele cu minuni din dormitorul meu si am incercat prima data scrubul (mi se pare prea uleios si nu il recomand) si de abia dupa ceva vreme m-am incumetat sa incerc si crema.


Am ales varianta cu castraveti (de care nu ma ating cand e vorba de mancare, dar imi plac in cosmetice) pentru ca intuiam ca va fi un produs racoros si cu un miros placut. Si asa si este. Este o placere s-o folosesti, atat pe maini, cat si pe picioare.

Crema imi place foarte mult, are textura unui gel mai gros si intra foarte repede in piele, iar pielea ramane hidratata si mirosul placut se pastreaza cateva ore bune. Eu o folosesc in special seara, dupa dus, imi masez talpile dupa ce le-am exfoliat si pe maini inainte sa ma intind in pat. Iar dimineata am mainile si picioare fine si hidratarea se pastreaza.

Scrubul nu mi-a placut deloc si zace si acum in baie (cred ca l-am folosit de maxim 3 ori), in schimb crema este foarte buna si-mi face placere sa o folosesc.

Un comentariu