Preferatele din Mai

31.5.12

Au trecut cateva luni de cand n-am mai postat despre produsele preferate ale lunii si asta s-a intamplat dintr-un motiv foarte simplu: am incercat sa folosesc produsele pe care le am si le-am tot rotit astfel incat nici unul nu mi s-a parut ca a fost omniprezent. Luna asta lucrurile au stat putin diferit ...


Am revenit la Sheer Glow (nuanta Deauville) de la NARS pentru ca serumul de la Paula's Choice (de care v-am povestit acum cateva zile) a eliminat orice portiune deshidratata de pe tenul meu si pot sa folosesc iar acest fond de ten care imi place la nebunie. 

Pensula Nastelle (numarul 6 - pentru blush) de care v-am povestit tot acum cateva zile a fost folosita zilnic si de cele mai multe ori am folosit-o cu Warmed MSF de la MAC (si in alte cateva zile cu Sertao de la NARS pe care l-am redescoperit recent).

In privinta unghiilor am fost constanta luna asta, in marea majoritate a timpului am purtat OPI - You're a doll, atat la maini, cat si la picioare. Mascara dupa care am intins mana cel mai des a fost Volume Millions de Cils de la L'Oreal pentru ca mi se pare foarte usor de folosit si-mi ofera ceea ce caut la un produs de acest gen: definire, alungire si volum.

Desi am un sertar plin de produse pentru buze, cel mai des am folosit Fashion Scoop Cremesheen Glass de la MAC (care e pe terminate, insa mai am unul nou in sertar, pentru ca este preferatul meu de mult timp si asta nu se va schimba curand) si rujul Bare (cred ca asta e numele - e vorba de nuanta 14) de la MUA.

Ce ati folosit constant luna asta? E vreun produs care s-a facut remarcat in rutina voastra?

7 comentarii

  1. am o trusa de farduri de la boujois si rimel superextend de la Avon ,cred ca le-am folosit 30de zile din 31 luna asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca stau bine sa ma gandesc, eu nu prea m-am machiat luna asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.De unde se pot cumpara pensulele nastelle?:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista o postare de saptamana trecuta cu detalii si linkul catre magazinul on-line care le comercializeaza.

      Ștergere
  4. Unde ai gasit nuanta asta de Opi?
    E superba!

    RăspundețiȘtergere
  5. luna asta nu am remarcat nimic deosebit fata de luna trecuta...tot Lush este in topul meu

    RăspundețiȘtergere