Tag: 10 Little Secrets

14.5.12

Anca m-a taguit si cum mi-a placut ce-am citit la ea, m-am conformat. (intrebarile le-am luat direct de la ea, asa ca nu dati cu pietre)

1. What is one product that makes you feel like a million dollars?/ Care este produsul care te face sa te simti extraordinar?

Clar produsul pe care il aleg pentru buze, fie el ruj sau gloss. Simt ca "exprim" mai multe asa. :)

2. What is your skincare secret? (A passed down skin care tip)/ Care este secretul tau de skincare? (Un secret primit de la altcineva)

Oricat de obosita, stresata, suparata, ametita sau mai stiu eu cum pot fi cand ajung acasa, nu ma culc niciodata fara sa ma demachiez.

3. Share your hair care secret?/ Impartaseste secretul tau de ingrijire a parului.

Nu stiu daca e vreun secret, pur si simplu am grija de parul meu si asta se vede. Sunt peste 15 ani de cand folosesc sampon si balsam la fiecare spalare si alternez cu masti de hidratare (pe care nu le folosesc insa regulat, ci cand imi amintesc sau simt ca parul meu are nevoie de ajutor). Am perioade cand nu folosesc nici un produs de styling si-mi las parul sa respire, alte perioade cand nu-l supun de nici un fel caldurii (e cam greu tinand cont de lungimea actuala) si alte perioade cand il zapacesc, insa intotdeauna i-am "ascultat" dorintele si am actionat ca atare.

4. What is your biggest diet rule?/Care este cea mai importanta regula a ta dpdv dieta?

Am facut atatea greseli in alimentatie de-a lungul timpului incat nici nu stiu ce sa raspund. As inclina totusi sa spun ca faptul ca mananc la micul dejun (lucru pe care nu l-am facut niste ani multi si stomacul meu a lovit inapoi) - nu sar niciodata peste masa de dimineata.

5. Share your workout tips?/ Impartaseste-ti secretele de miscare/sport.

La intrebarea asta chiar nu am raspuns, din cauza problemelor cu inima sportul nu mai face parte de ceva vreme din viata mea. Incerc sa merg insa cat mai mult (plimbarile cu Bella sunt de mare ajutor) si daca ar fi sa fac ceva, as merge la inot, dar mereu gasesc scuze penibile gen "n-am timp".

6. Which perfume is your secret weapon?/ Ce parfum este arma ta secreta?

Very Iresistible Sensual de la Givenchy - de cate ori il port imi da o stare de "azi nu-mi rezista nimeni" si eu sunt genul care cred ca atitudinea conteaza mai mult decat orice altceva.

7. Show us a clothing item of yours which always turns heads/ Arata-ne un obiect de imbracaminte din garderoba ta care atrage mereu privirile.

M-am gandit putin pana sa raspund la intrebarea asta si nu sunt sigura ca am un raspuns si cu atat mai putin o poza (m-am gandit sa va arat o rochie neagra de la Victoria's Secret - care se poate purta in 9 feluri si care ma face sa ma simt minunat cand o port, insa mai am si alte haine care imi dau aceeasi stare). Cred ca privirile pot fi atrase cu un zambet si o privire enigmatica si cred ca asta face diferenta, nu haina pe care o porti.

8. What is your most treasured piece of jewelry?/ Care este bijuteria ta cea mai de pret?

Am multe bijuterii care au marcat niste momente importante in viata mea si care imi aduc zambetul pe buze de cate ori ma gandesc la ele, insa verigheta tatalui meu reprezinta ceva special pentru mine (nu stiu daca de vina este faptul ca el n-a dat-o jos niciodata sau faptul ca o port pe mana dreapta din ziua in care l-am ingropat, dar imi da un sentiment de bine).

9. Who is your style crush?/ Cine este style icon-ul tau?

Nu am un raspuns la intrebarea asta pentru ca nu ma inspir de la cineva anume. Modul in care ma imbrac reflecta perfect starea mea de spirit din momentul respectiv. Cred ca as putea spune ca sunt un cameleon din punctul asta de vedere.

10. Tell us something we don’t know about you/ Spune-ne ceva ce nu stim despre tine.

Cand aveam 16 ani, am avut nasul rupt (m-a atacat un nebun pe strada si m-am trezit cu un cap in plina figura). Fractura de piramida nazala - a urmat operatia si recuperarea (am avut un ochi plin de sange saptamani bune - nu-mi amintesc acum termenul medical si o contuzie la mana). Nu am ramas cu traume (daca nu iau in seama deviatia de sept cu care am ramas dupa operatie) si e un episod care mi se pare a fi dintr-o alta viata.

Mi-ar face placere sa-mi lasati la comentarii macar raspunsul la ultima intrebare si astfel sa aflu si eu lucruri inedite despre voi.

4 comentarii

  1. eu am deviatie de sept din nastere, insa respir destul de ok. nu as vrea sa ma operez.
    cred ca am sa preiau si eu tag ul acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragutz e tag-ul tau...
    Nici eu nu ma asez in pat fara sa fiu demachiata, oricat de obosita as fi :)
    Nici nu stiu ce as fi facut daca as fi patit ce ai patit tu... bine ca a trecut si nu ai ramas cu traume.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa lume nu stie ca eu am la activ o operatie estetica pentru corectarea pozitiei urechilor facuta la o varsta destul de frageda. Eram complexata ca aveam urechi de "Dumbo". Nu regret nicio clipa decizia facuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu deviatie de sept si cand fac sport ma chinui sa respir, dar parca nici operatie n-as vrea sa fac.

    RăspundețiȘtergere