Mi-am luat cateva chestii noi

4.5.23

Am avut o perioada la inceputul anului cand am cumparat ceva mai mult si mi-am satisfacut niste pofte mai vechi, dupa care a venit partea rationala din mine si mi-a zis ca e cazul sa folosesc ce am si sa cumpar doar daca am nevoie cu adevarat. Mi-a iesit si nu mi-a iesit, dar am incercat sa fiu atenta si sa imi gandesc bine achizitiile si astazi vreau sa va arat cateva cumparaturi din ultimele zile.

Gama pentru ten si corp lansata de Pupa Milano anul trecut imi place mult,  am cumparat si eu cateva produse, am primit si de la ei cateva, dar mi-a ramas gandul la produsele de curatare si eram chiar curioasa sa le incerc. Am vazut o oferta buna pe site si am profitat: transportul a fost gratuit la cumpararea a doua produse si am primit cadou unul dintre produsele pe care voiam sa le incerc, asa ca s-a nimerit la marele fix.

Ce am vrut sa incerc neaparat este balsamul demachiant solid Wand Eraser cu acid hialuronic. Eu nu sunt mare fana a uleiurilor demachiate si sunt doar cateva balsamuri pe care ochii mei sensibili le tolereaza asa ca am vrut sa-l incerc si chiar imi place, desi nu este cel mai practic de folosit. Se freaca in palme si se transforma in spuma cu care se curata tenul - face ce promite, nu usuca tenul, iar ochii mei il tolereaza foarte bine. Am primit cadou o varianta de 50 ml a cremei demachiante Smog No More pe care voiam sa o incerc - curata bine si se simte foarte placut pe piele, dar, desi nu ma deranjeaza foarte tare, e un pic cam prea parfumata pentru mine.

Celalalt produs pe care l-am luat este noul concealer Wonder Me, care mi-a atras atentia de cum s-a lansat: are o textura de ser si un finish natural luminos, nu se simte si nu se vede pe piele. Formula este gandita pentru o oferi ingrijire, contine alge Wakame si extract vegetal de lumanarica care actioneaza impotriva stresului oxidativ si ajuta pe partea de luminozitate. Il gasiti aici daca va tenteaza (si acum e si la oferta cu 30% reducere), ca prima impresie imi place mult, dar o sa revin cu impresii dupa un timp. Din gama Wonder Me imi plac mult pudrele, insa fondul de ten nu mi-a placut deloc. 

Mi-am luat un alt produs de machiaj, de data asta de la Chanel - o pudra din gama Les Beiges pe care am de gand sa o folosesc pe post de bronzer. Am avut un voucher la Notino si voiam sa imi iau ceva care sa ma bucure si cum fondul de ten Les Beiges imi place mult am luat pudra intr-o nuanta mai inchisa si de-abia astept sa vad cum e.

Am profitat de oferta cu transport gratuit la Elefant si mi-am luat 2 carti scrise de Elena Armas pe care voiam de ceva vreme sa le citesc, dar am tot asteptat sa le prind cu o reducere mare. Nu mai cumpar de pe Elefant ca inainte, dar tot la ei gasesc cele mai bune preturi de cele mai multe ori si de cand au si varianta cu livrare in EasyBox ma uit mereu la ce au - gasiti aici sectiunea de noutati si mie imi place cand am putin timp liber sa ma uit ce-a mai aparut nou.

Ultimele 2 produse pe care vreau sa vi le arat sunt 2 parfumuri si nici unul nu a fost o achizitie planificata. Taj Sunset de la Escada este unul dintre parfumurile mele preferate pentru vara si m-am bucurat mult cand am vazut ca a aparut iar, fiind o editie limitata care nu a mai fost disponibila. Anul trecut am luat o sticla de pe Notino si tot de la ei am luat si acum - am prins varianta de 30 ml la un pret foarte bun si am primit cadou si o crema de corp la 50 ml. Nu imi amintesc sa fi avut vreo extensie de gama vreodata la ceva de la Escada, dar am primit anul trecut o crema de maini Fairy Love tot asa la o oferta si mi-a placut mult, asa ca am zis ca o sa-mi placa mult sa le folosesc impreuna cand vine caldura.

Dupa ce v-am povestit de parfumurile Flowerbomb de la Viktor & Rolf am realizat ca nu am incercat niciodata Nectar si cand am vazut sticla de 10 ml la 70 lei pe Notino am pus-o direct in cos pentru ca citisem niste pareri extrem de bune despre varianta asta. Eu de pe Notino mi-am luat in timp multe variante de 10 ml cand le-am gasit la oferta si sunt foarte practice cand plec undeva - aici puteti sa vedeti ce au disponibil.

Voi ce v-ati luat in ultima vreme? V-ati satisfacut vreun capriciu?

6 comentarii

  1. Am vazut ca a reaparut crema de corp de la Tresor dar astept o oferta ceva. Si mai vreau produse complementare dar uneori nu imi plac cadourile ce mi se ofera. Sotul meu nu este incantat de aceste produse. Si am mai vazut si Idole nectar 10ml dar dupa 2 esantioane de mirosit inca nu stiu ce sa fac. Variantele travel chiar le folosesc in mini escapade.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Idole nu m-a impresionat de nici un fel. Am avut si eu niste mostre.

      Ștergere
  2. Dar cum miroase Escada Taj? Am vazut ca a aparut la notino si Escada Santorini Sunrise si iti ofera si o crema la alegere. Eu am Escada cherry in japan travel size si e ok-ish. Am citit ca ar avea cocos si nu ma omor dupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A vara si a vacanta, nici nu imi place cocosul dar Taj Sunset imi place la nebunie.

      Ștergere
  3. Am reusit sa ajung la Notino si am mirosit si Santorini si nu se simte cocosul. Probabil si cremele se simt bine pe piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ajung sa-l miros si eu, mereu mi s-au parut interesante editiile astea limitate de la ei.

      Ștergere