De incercat: Shinefinity de la Wella

16.5.23

Saptamana trecuta am fost sa ma tund si sa incerc ceva nou de la Wella, nu m-am dus cu vreun gand sa fac o postare despre asta (colajele astea sunt facute din capturi video), insa mi-a placut atat de mult experienta si imi place atat de mult ceea ce-a iesit incat nu am cum sa nu va spun si voua despre Shinefinity, mai ales ca produsele Wella sunt prezente in viata mea de ani de zile, iar conceptul asta e fix pe gustul meu in ceea ce priveste ingrijirea parului.

Eu am fost la Alex de la Boltas Hair Studio (las aici link catre pagina de Instagram daca va intereseaza) la invitatia celor de la Wella. Salonul este in Otopeni si mi-a fost un pic peste mana, dar rezultatele imi spun ca o sa ma mai vad cu Alex anul asta, mai ales ca am vorbit mult si mi-a spus o gramada de lucruri interesante despre ingrijirea parului. Mi-a confirmat multe idei pe care le aveam si mi-a placut la nebunie abordarea lui in ceea ce priveste colorarea si ingrijirea parului, daca cautati pe cineva care stie ce face si care sa tina cont de lucrurile importante, Alex care e Master Color Expert Wella, are votul meu de incredere.

Ce este Shinefinity? Un voal translucent de culoare ce respecta aspectul natural al parului, ganditi-va la culori glazurate si reflexii sclipitoare, fara decolorare si deteriorare pentru par. Nu contine amoniac, silicon si nici alcool, mirosul e subtil si deloc deranjant si vine in 37 de nuante moderne translucide. Indiferent de preferinte, nuante calde sau reci, se gaseste ceva pentru fiecare. 

Gama asta a fost creata in colaborare cu Patricia Nikole, PaintedHair pe Instagram asa cum o stiu multi, care este experta in glossing. Formula este una state-of-art cu o tehnologie cu pH echilibrat si reuseste cu brio sa scoata ce e mai frumos si sa schimbe total textura parului, e o reala placere sa imi trec mana prin el.

Pretul este acelasi ca pentru orice vopsire, insa alegerile se fac in functie de par si de ce anume se doreste. Alex a combinat in cazul meu 3 nuante pentru a da parului negru niste reflexii de vis, se aplica fie pe parul uscat sau partial uscat, se lasa sa actioneze intre 10 si 20 minute (din nou in functie de ce se doreste ca si efect) dupa care se spala ca orice vopsea.

Am vorbit mult cu Alex si am aflat lucruri noi despre par, mi-am intarit anumite idei in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite si sanatatea parului. Dupa Shinefinity Wella recomanda folosirea produselor din gamele Elements sau Colormotion, ambele game au produse de care eu v-am povestit in trecut si pe care le folosesc, asa ca asta o sa folosesc si eu si sunt extrem de curioasa cat o sa se mentina stralucirea si reflexele astea pe par. E posibil orice de la 3 la 9 saptamani, de-abia astept sa vad ce si cum.

V-am aratat aici detalii de acolo, puteti sa vedeti cum arata parul inainte si cum a aratat dupa, dar si ce a insemnat toata experienta asta. Parul meu este sanatos, creste foarte repede, nu l-am decolorat niciodata, insa imi vopsesc radacinile extrem de des pentru ca am foarte multe fire albe de par. Am grija de el si v-am povestit mereu de produsele pe care le folosesc, nu ratez protectia termica niciodata cand folosesc caldura pe par (si Alex mi-a facut si un test in salon care mi-a intarit si mai mult convingerea ca fac ce trebuie). Insa discutiile cu el, care mi-au placut la nebunie, m-au facut si sa imi schimb parerea despre anumite aspecte.

Intentionez sa imi spal parul la 3, maxim 4 zile (desi parul meu "duce" si 5-6 zile fara probleme, pentru ca Alex mi-a explicat ce face sebumul pe scalp si de ce e bine sa nu stau atat), sa fiu si mai atenta cu protectia solara pentru par (revin la subiectul asta cu mai multe detalii si recomandari de produse) si sa am grija sa nu mai pun vopsea din comert pe lungimea parului (o fac foarte rar, dar s-a mai intamplat). 

Rezultatul final a fost mult peste asteptarile mele: parul are niste reflexii de vis si o stralucire ireala, textura este total schimbata (parul meu are tendinte de ondulare), iar la atingere nu pot sa va spun cum se simte. Clar o sa apelez din nou la Shinefinity pentru ca mi se pare ca a facut o treaba nemaipomenita pentru parul meu.

Sunt curioasa daca ati auzit de Shinefinity, cum vi se pare si daca ati vrea sa incercati un astfel de serviciu.

2 comentarii

  1. Chiar sună bine, poate chiar prea bine. Crezi că aceste produse se găsesc deja în comerț, sau mai așteptăm după ele?

    RăspundețiȘtergere