Tu ce ai facut azi pentru tine?

11.4.23

A fost o vreme cand am crezut ca e bine sa scriu pe blog doar despre ceea ce credeam eu ca va intereseaza si va este de folos intr-un fel sau altul, au fost parti despre care n-am scris pentru ca gandeam cam asa: "da' pe cine intereseaza ca mie imi place aia si asa?", "dar oare e cineva interesat sa vada o conopida verde?", "si daca asta imi transmite ceva doar mie?", tot asa cum ma gandeam ca intr-o lume "perfecta si roz" vin eu si va zic ca n-am dormit azi-noapte pentru ca s-a imbolnavit cainele.

Eu m-am schimbat, lucrurile s-au schimbat si astazi stiu ca blogul asta este despre mine in primul rand, cu partile mele cu care rezonati, cu partile mele cu care poate nu rezonati, stiu ca scriu pentru mine, dar si pentru voi, stiu ca nu trebuie sa scriu doar ce cred ca va place, ci trebuie sa fiu eu si ceea ce incerc (si cred ca ma descurc binisor) este sa va amintesc sa nu uitati de voi si de lucrurile alea mici de care avem nevoie pentru a ne fi bine, indiferent de cat de complicate sunt lucrurile uneori.


Binele asta e diferit pentru fiecare dintre noi si fiecare se simte mai fericit sau mai implinit daca face ceva anume, daca isi cumpara ceva sau daca ... cine stie ce. La unii satisfactia e una materiala, la altii poate sa fie un bine facut cuiva sau cine stie ce altceva, important e sa ne gandim la ce ne bucura sufletul, la ce ne calmeaza mintea si ne da starea aia de bine.
 
O sa va spun ce-am facut eu azi pentru mine:
 
- am iesit la o plimbare extrem de devreme si m-am bucurat de liniste
- mi-am pregatit un mic dejun savuroos
- am folosit cateva produse de ingrijire care imi plac mult
- m-am jucat cu blanoasele mele
- am fost la sala
- am ascultat muzica
- m-am uitat la cateva poze din vacanta

Deci: tu ce ai facut azi pentru tine?

6 comentarii

  1. Azi am fost la o ședință de fizioterapie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi pentru mine am baut ceai negru cu lapte, am mancat o felie de prajitura si o felie de pizza, puteam fara dar sufletul asa a cerut, am dat o comanda pe bebe tei ( transport gratuit ) si am cumparat produse pe care de obicei nu le luam, neconsiderandu-le musai necesare - azi au fost necesare. Si vreau dupa amiaza sa beau un cocktail aromatic la 330 ml are si ceva alcool, macar cateva guri.

    Carmen :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faci cat mai des lucruri care iti fac placere si iti bucura sufletul!

      Ștergere
  3. Am mancat acea salata pe care ma pregatesc de cateva zile s-o mananc si numai nu-i venea randul... Se pune? La fel, am baut o cafea cu lapte asa cum imi place mie, plus sa imi ascult corpul cand vine voba de somn, daca am avut o pauza de cateva ore in somnul de azi-noapte, le-am respectat, aia e.

    RăspundețiȘtergere