Placeri de aprilie

28.4.23

Aprilie nu a fost cea mai usoara luna pentru mine, s-au intamplat multe lucruri cu care a trebuie sa fac pace si sa le accept. Imediat dupa ce-am ajuns la Milano am aflat de un deces in familie si mi-a fost greu sa ma bucur de zilele alea pentru ca decesul asta a insemnat incheierea unui capitol important din viata mea si a venit cu multe ganduri. La intoarcere m-am confruntat cu alte probleme si cu nesiguranta si am avut multe de facut si de decis, dar nu am lasat nimic din toate astea sa ma afecteze mai mult decat a fost cazul pentru ca consider ca am suferit destul in viata asta si merit sa imi fie bine, iar alegerile pe care le fac sunt cele care dicteaza cum traiesc.

Asa ca am incercat sa ma bucur de fiecare clipa care mi-a atins sufletul si am incercat la randul meu sa le fac altora bucurii atunci cand am avut ocazia. Dar mai ales am incercat sa nu ma consum pentru ce nu pot controla. Si ciocolata a avut si ea rolul ei in treaba asta - nu ma pasioneaza pe mine mancarea de Paste, cozonacii, pasca si alte alea, dar nu refuz un iepuras si niste oua de ciocolata. Asa ca am incercat sa savurez micile momente cand am avut clipe doar pentru mine.

M-am intors cu multe mostre de la Esxence Milano si n-am apucat sa incerc decat o mica parte dintre ele, am cumparat si eu niste discovery seturi, am primit si de la niste prietene cateva pe care au zis ca trebuie sa le incerc, asa ca luna aprilie a fost una parfumata si am descoperit cateva branduri si parfumuri de care chiar vreau sa va povestesc mai multe.

Zilele cu soare si plimbarile in aer liber mi-au placut mult, desi nu au fost atat de lungi pe cat mi-as fi dorit eu. Ca in fiecare an, m-am bucurat de Bucuresti linistit si fara aglomeratie in zilele de sarbatoare si asta ma face mereu sa-mi amintesc de ce imi place orasul asta.

Alma a fost unul dintre motivele mele de tristete pentru ca nu s-a simtit bine si nu reuseam sa aflam ce e cu ea si a fost extrem de dureros sa nu stiu cum sa o ajut. Toti cainii mei sunt iubiti si ingrijiti in egala masura, dar relatia mea cu Alma e una speciala si mi-a fost extrem de greu sa o vad trista, apatica si cu probleme cand ea e cel mai vesel si vorbaret catel pe care il stiu. 

Din fericire acum e bine si zilele cand putem sa stam putin pe banca sunt extrem de apreciate de amandoua. Florile, copacii infloriti si verdele din perioada asta ma bucura mult si am incercat sa ma bucur de ele atunci cand am reusit sa-mi fac timp, as fi vrut sa am mai mult timp liber, dar viata mea e una pe repede inainte si mi-e tot mai greu sa ma impart, dar reusesc eu cumva sa fac tot ce imi propun.

Momentele pentru mine, mai scurte sau mai lungi, cand am putut sa acord putina atentie tenului (si chiar a avut nevoie pentru ca tot ce s-a intamplat luna asta s-a vazut pe fata mea) si corpului meu m-au ajutat sa ma relaxez. Indiferent ca a fost vorba de produse pe care le folosesc de mult timp cum sunt boosterele de la Paula's Choice (saptamana viitoare se lanseaza unul nou de care de-abia astept sa va povestesc) sau de produse noi pe care le-am incercat, precum masca pentru picioare luata de pe iHerb, m-am bucurat de momentele alea si am incercat sa ma rup de tot ce era in jur.

Dupa luni bune, aproape un an daca ma gandesc mai bine, in care unghiile mele au fost in proces de recuperare, am putut in sfarsit sa ma bucur de unghii colorate. Am incercat cateva nuante noi de la OPI (dar si baza din gama Nature Strong), dar si cateva oje vechi de la Trend It Up care imi plac mult. Iar in perioada urmatoare am de gand sa ma bucur si mai mult de culoare si de textura pe unghii.


Pe voi ce v-a bucurat in aprilie?

2 comentarii

  1. Condoleanțe pentru decesul din familie .Nici pentru mine nu a fost o luna minunata dar eu nici nu ma aștept la prea mult bine din cauza problemelor de sănătate.

    RăspundețiȘtergere