7 intr-o saptamana #391

15.4.23

Am decis sa postez astazi, mai devreme cu o zi decat o fac de obicei, pentru ca vreau sa ma rup putin de mediul on-line si sa ma bucur de zilele astea linistite si pentru ca stiu ca va place postarea asta saptamanala. Saptamana mea a fost plina si de-abia am asteptat ziua de vineri cand nu ma mai asteptau liste, mailuri, termene limite, asa ca am putut sa ma bucur de timp pentru mine si de momente de liniste, dar si de frumusetea naturii din perioada asta.

M-am gandit mult in ultima perioada la ce stiu si ce nu stiu, la ce imi place si ce nu-mi place, la lucrurile pe care as vrea sa le fac altfel si in mintea mea s-a conturat o idee pentru perioada urmatoare in ceea ce priveste blogul. Un lucru nu se schimba insa: modul in care privesc eu ingrijirea pielii si produsele pe care aleg sa le folosesc. Poza asta e si pe Instagram si acolo am povestit de ce vitamina C este mereu prezenta in viata mea, insa pentru voi nu este ceva nou pentru ca scriu asta de azi de zile.

Am inceput saptamana cu o vizita la Niche Parfumerie, am imbinat utilul cu placutul si am avut ocazia sa descopar cele 3 noi creatii semnate Jean-Paul Guerlain. Noua casa de parfumuri se numeste My Exclusive Collection si parfumurile sunt foarte interesante, Murmure D'Alcove este o creatie cu tuberoza extrem de reusita - am purtat-o intr-una din zile (cei de la Niche au si discovery kit, dar se poate comanda si doar o mostra daca va intereseaza ceva anume) si mi-a placut mult. 

Pescarusul asta e un prieten vechi de-al meu, dar n-am reusit sa ii fac poza pana acum, desi am mai incercat. Vine mereu cand se incalzeste vremea si cere mancare (sunt cativa ani buni de cand face asta) - de data asta a savurat niste orez cu carne (era pentru catei, dar s-a servit de pe geam), iar acum am avut norocul sa reusesc cu zoom sa ii fac o poza printre jaluzele. Si am vrut sa-l vedeti si voi pentru ca mi se pare extrem de frumos.

Mi-am luat o noua perie pentru par de la Wet Brush - de data asta am ales varianta infuzata cu ulei de cocos din gama Go Green. Eu am luat-o de aici cand a fost la o oferta buna, dar am vazut ca se gaseste si aici, eu am ales siteul care avea pret mai bun la momentul cand am dat comanda. Am avut-o pe cea cu ulei de pepene si mi-a placut mult, asa ca am vrut sa incerc si o alta varianta. Cred ca v-am mai spus ca variantele Go Green mi se par mult mai bune decat cele originale si sunt mult mai blande cu parul.

Le-am vazut si la El Studio din Titulescu cand am fost miercuri la sedinta de epilare cu laser, insa am uitat sa ma uit la pret pentru ca m-am "pierdut" printre oje colorate, produse Guinot si Kerastase. A fost a saptea sedinta de epilare si nu o sa insist cu detalii pentru ca v-am povestit luna trecuta multe intr-o postare dedicata, dar am vazut ca au o oferta buna pentru 4 sedinte full body, asa ca daca va tenteaza vedeti pe siteul lor care sunt toate locatiile unde e serviciul disponibil - am vazut ca si in salonul din Dristor se poate face acum.

Joi a fost ultima zi de munca inainte de mini vacanta asta si a fost o zi plina, cum banuiesc ca a fost la multi in perioada asta, asa ca dupa asta au urmat relaxare, mici placeri care bucura sufletul, momente cu zambete, plimbari cu soare, tentative de poze cu Alma (care cand nu vrea nu e chip sa o convingi sa stea la o poza), citit, mirosit si incercat cateva parfumuri noi, a fost bine si cu bine.

Alma a avut niste saptamani nu prea bune si am stat cu mari emotii pentru ca nu descopeream cauza, pana la urma s-a dovedit ca totul s-a datorat unui masele (de care intre timp a scapat in mod natural) si de cand si-a pierdut maseaua s-a intors la starea ei de catel vesel si plin de viata.

Mancarea traditionala de Paste nu ma atrage deloc, asa cum v-am mai spus si cu alte ocazii, asa ca prin bucatarie nu am stat si nici nu intentionez sa petrec foarte mult timp, desi o sa fac ceva mai special pentru masa de maine. Sa aveti zile linistite sau agitate (fiecare cum pofteste), cu oamenii dragi aproape, cu zambete si bucurii, cu soare si cu iubire! Paste fericit!

4 comentarii

  1. Saptamana mea a fost agitata, cu niste situatii legate de timp un pic cam nu pe placul meu, dar asta este... Nu sunt neaparat impacata cu multe lucruri, dar in acelasi timp nu sta totul in mine si in ceea ce eu pot face. Ce am facut pentru mine a fost sa fac unele schimbari pe care mi le-am dorit si sa ma prioritizez pe mine cand am avut oportunitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai grija de tine si de ce tine efectiv de controlul tau, restul nu prea ai cum sa le schimbi. Zile usoare!

      Ștergere