Ce produse am folosit in ultimele saptamani

13.10.22

Am terminat o multime de produse in ultimele saptamani (trebuie sa fac neaparat o postare cu terminate, dar sa vedem cand reusesc sa imi fac timp) si am inceput sa folosesc multe produse noi, lansate in ultima perioada, pe unele le folosesc de saptamani bune, pe altele mai putin, dar o sa va spun la fiecare ce si cum. Le-am ordonat dupa ordinea in care le-am primit si am inceput sa folosesc ca sa imi fie mai usor.

Cei de la The Body Shop au regandit gama cu vitamina C si au imbunatatit formulele, dar au si lansat 2 produse noi pe care mi le-au si trimis. Am fost extrem de curioasa sa le incerc pentru ca stiti ca mie imi place la nebunie vitamina C si este un ingredient care nu imi lipseste din ritualul de ingrijire de foarte multi ani.

Glow Revealing Serum contine 10% vitamina C si bakuchiol si m-am entuziasmat tare cand l-am primit, insa l-am folosit mai mult pe gat si decolteu pentru ca formula contine alcool (destul de mult) si parfum, iar mirosul este destul de puternic (este foarte placut, dar intens). Textura este foarte misto si este hidratant, fara a fi uleios, imi place mult cum se simte pielea dupa ce il folosesc, dar ochii mei nu il tolereaza bine pe ten.

In schimb Overnight Glow Revealing Mask imi place la nebunie si o folosesc de 2-3 ori pe saptamana in loc de crema hidratanta seara. Formula contine vitamina C, acid lactic si enzime de papaia, textura este untoasa, dar deloc grasa, imi place cum se simte pe ten, dar mai ales cum imi simt tenul dimineata cand ma trezesc.

Paula's Choice a lansat la inceputul lunii un produs nou pentru corp cu 5% niacinamide si 5% panthenol, insa eu am inceput sa-l folosesc cu saptamani bune inainte sa ajunga si la noi. Este un ser cu o formula extrem de interesanta pentru uniformizarea culorii si texturii pielii, ajuta pe partea de fermitate si restabileste bariera de aparare a pielii. El este targetat ca fiind produs de corp, insa avand o formula atat de misto poate fi folosit fara probleme si pe ten (normal sau uscat).

Are proprietati calmante, reduce roseata si iritatia, motivul pentru care eu am avut sa il incerc sunt iritatiile cu care ma confrunt dupa ras, mai ales pe interiorul coapselor. Il folosesc seara si imediat dupa epilare si ma ajuta, ceea ce am observat este ca elimina deshidratarea si imi place mult aspectul asta. L-am folosit si pe brate pentru ca am niste hiperpigmentari dupa vara asta (cu tot SPF-ul aplicat si reaplicat) si sper sa vad si acolo niste imbunatatiri in timp.

Uitasem sa va zic de textura - foarte misto, extrem de placuta pe piele, un produs care e foarte usor de aplicat si care lasa pielea cu un aspect neted si hidratat. Daca vreti sa cititi mai multe despre el gasiti aici informatii.

The Body Shop a relansat fosta gama Drops of Youth (de care eu v-am povestit anii trecuti pentru ca am incercat cateva produse si mi-au placut) si acum se numeste Edelweiss, fiind imbogatita cu extract din floare de colt, bogat in acid leontopodic, un antioxidant foarte puternic si extrem de interesant despre care am citit lucruri extrem de bune. In gama sunt mai multe produse, eu am primit si incercat 4 dintre ele.

Lotiunea demachianta este primul produs pe care l-am incercat si imi place mult de tot asa cum am si banuit cand am vazut-o (tenul meu s-a inteles mereu bine cu produsele de curatare de la The Body Shop), am folosit-o aproape zilnic de cand o am. Are textura de gel insa se transforma in spuma delicata, se aplica pe tenul umed si se maseaza usor, facand exact ceea ce promite: indeparteaza impuritatile si lasa tenul curat.

E un produs spornic si extrem de usor de folosit, dar este si o placere pentru ten - mie imi place mult sa o folosesc seara ca al doilea pas de curatare. Singurul lucru pe care il am de mentionat e ca am senzatia ca imi usuca un pic tenul, asa ca daca aveti un ten uscat poate nu e cea mai buna alegere pentru voi, insa pentru un ten normal, mixt sau gras e de incercat.

Am folosit ambele seruri si imi place la nebunie textura, insa - din pacate - ambele au alcool si e intre primele ingrediente, asa ca nu le folosesc zilnic, iar cand o fac cobor mult cu ele pe gat si decolteu. Formulele au fost imbunatatite cu peptide, asa ca ajuta pe partea de elasticitate si fermitate. 

Nu stiu de ce noile formule au atat de mult alcool pentru ca produsele sunt chiar reusite, cu niste texturi foarte misto, daca nu aveti o problema cu alcoolul o sa va placa ambele, insa nu va recomand sa incercati serul pentru ochi daca aveti ochi sensibili pentru ca vor reactiona imediat.

Intensive Smoothing Cream a fost o surpriza foarte placuta pentru mine si daca sunteti in cautarea unui creme hidratante (formula contine acid hialuronic, acid leontopodic, squalane si adenozina) care sa sigileze produsele folosite seara e de incercat. As fi preferat sa nu fie in borcan, dar imi place textura, imi place mult imi simt pielea dupa ce o folosesc, asa ca am intins des mana dupa ea, desi am cateva creme pe care le folosesc in perioada asta. Este matasoasa, se absoarbe imediat, nu lasa pelicula grasa, iar tenul este neted si hidratat,

Ultimul produs de care vreau sa va spun este un dispozitiv de beauty pe care nu il folosesc de mult timp, dar care mi-a placut de la prima folosire si am vrut sa va spun de el cat inca puteti sa profitati de oferta de la Pick'N'Dazzle de unde il am si eu. Reduit Boost foloseste terapia cu lumina LED si vibratii alternative si atunci cand cei de la Pick'N'Dazzle mi-au propus sa il incerc am zis da pentru ca mi-a starnit interesul tehnologia, dar si pentru ca n-am incercat nimic asemanator.

Ceea ce face este sa amplifice efectul produselor de ingrijire pe care le folosesti deja, practic prin cele 4 moduri pe care le are impinge substantele active potrivite in stratul corect al pielii. Ceea ce spun ei este ca astfel produsele devin de la 2 pana la 5 ori mai eficiente. Nu stiu cat de exact se poate stabili asta, dar studiile arata clar ca aduce beneficii pielii si mie imi place la nebunie sa-l folosesc cu serurile de ingrijire (se poate folosi si cu creme si cu lotiuni, eu am inceput cu seruri, dar e posibil sa il folosesc si cu alte produse pe viitor).

Varianta de culoare (Dusty Blue) pe care am primit-o mi se pare cea mai reusita din cele 4 care exista si mi se pare foarte interesant modul in care lumineaza diferit in functie de ce anume tinteste. Produsele se aplica normal pe piele, dupa care se misca dispozitivul pe zona dorita, se simte o usoara senzatie de cald si actioneaza timp de 30 de secunde. Totul e foarte placut si pentru mine are si un efect terapeutic.

Reduit Smart Box contine dispozitivul de care v-am spus mai sus si 2 produse de la Avant Skincare: un ser si o crema pe care eu le-am mai avut si folosit pana la ultima picatura (gasiti detalii despre ele in postarile mai vechi, asa ca nu vreau sa ma repet). Pretul cutiei este 209 lei + transport si o gasiti aici. Pretul oficial al dispozitivului este 199 dolari, iar produsele de la Avant Skincare nu sunt tocmai ieftine, asa ca mi se pare o super afacere.

A fost extrem de simplu sa creez profilul in aplicatie si sa introduc produsele pe care vreau sa le folosesc, astfel incat aparatul sa stie exact ce vreau si ce astept de la produsele pe care le folosesc. O sa revin cu impresii noi dupa o perioada de folosire, in momentul asta sunt foarte entuziasmata de jucaria asta. Sunt extrem de curioasa sa vad ce poate face cu produsele cu vitamina C si retinol, dar si cu peptidele pe anumite zone.

Cum vi se par produsele astea? Care va tenteaza cel mai mult?

6 comentarii

  1. Dintre toate ma tenteaza jucaria asta noua Reduit Boost, pentru ca eu am pielea foarte uscata si poate ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super produsele...foarte interesant dispozitivul de la pick&dazzle... Produsele Paulas choice mi-ar plăcea sa le încerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca azi si maine cei de la Paula's Choice au transport gratuit si un mini produs cadou la comenzi de peste 150 lei daca vrei sa iti iei ceva.

      Ștergere
  3. Cel mai mult ma tentează gama cu vit.C de la The Body Shop.

    RăspundețiȘtergere