7 intr-o saptamana #343

27.3.22

Saptamana asta nu a fost saptamana mea buna, a inceput frumos, s-a indreptat spre un dezastru si, spre final, a inceput sa vina iar cu lucruri bune, asa ca am facut eforturi mari sa ma concentrez pe partea aia frumoasa si sa nu las gandurile nasoale (pe care toti le avem in anumite momente) sa ma copleseasca. Au fost cateva zile cand corpul nu m-a ajutat deloc si asta mi-a dat multe batai de cap pentru ca nu am inteles ce se intampla. Viata ...

In Bucuresti e primavara in toata regula si au fost zile cu temperaturi foarte ridicate si copaci infloriti, imi place tare mult perioada asta, insa - din pacate - nu am avut timp sa ma bucur de tot ce se intampla acum. Ochelarii de soare si SPF-ul nu-mi lipsesc din geanta, am trecut la parfumuri mult mai usoare si la haine subtiri si imi doresc foarte tare sa imi fac timp pentru niste plimbari mult mai lungi in parc. Mi-e dor sa ma bucur de natura si de perioada asta.


La inceputul saptamanii am avut de luat niste lucruri, am intrat si in DM (dupa mult timp, nu pentru ca nu imi mai plac produsele lor, ci pentru ca nu-mi plac niste lucruri pe care le fac in mediul on-line si nu ma mai atrage deloc sa merg in magazinele lor - poate nu era cazul sa scriu asta, dar asta e realitate si nu vad de ce sa o ascund) si am luat cateva produse.

Despre gelul de ras de la Balea v-am spus de multe ori - ieftin si bun, de data asta am gasit o editie limitata cu clementine si vanilie si am luat si un alt produs pe care vi l-am aratat de multe ori de-a lungul anilor: peelingul pentru dus, tot o editie limitata. M-am uitat si la rafturile cu produsele lor bio si am plecat cu muguri de pin si cacao nibs, dar si cu o punga de varza murata de care am uitat cand am facut poza asta.

Am vrut sa va spun de una din ofertele de acum de la Pick'N'Dazzle pentru ca mi se pare interesanta si are o reducere foarte buna: mega cutia de primavara vine cu 7 produse, costa 155 lei si transportul prin curier este gratuit. Cand am plasat eu comanda a existat si o oferta suplimentara, asa ca am primit cadou si o crema hidratanta pentru ten de la Pamaura, un brand despre care nu stiu mare lucru, dar o sa ma documentez.

Eu am lucrat de multe ori cu cei de la Pick'N'Dazzle si v-am spus mereu acelasi lucru: cutiile astea tematice sunt o afacere foarte buna pentru ca au multe branduri mai putin promovate (sau cu notorietate, dar cu produse scumpe) si va ofera posibilitatea sa descoperiti si incercati produse pe care altfel nu le-ati lua. Pe site sunt si alte oferte extrem de bune, daca sunteti pasionate de ingrijirea pielii cutia Skin+ si Tenul Perfect merita din plin.

Cutia de primavara vine cu un gel de curatare de la Symbiosis (pe care eu il am deja in baie si-l folosesc, imi place dimineata), cu o perie de curatare (pe care nu am incercat-o), o lotiune pentru zona intima de la Ecooking (o formula foarte misto, fara parfum - pe siteul oficial costa 13 euro), doua produse de la Mades Recipes (o spuma de dus si o crema de maini care miros foarte bine) si doua produse de la Paese de care am fost foarte curioasa cand le-am vazut in oferta pentru ca nu stiu foarte bine brandul asta.

Baza de machiaj de la Paese are doar 10 ml si o formula foarte misto, urmeaza sa o folosesc zilele urmatoare, iar serul cu acid hialuronic l-am folosit de cand l-am primit. Imi place mult formula cu 3 tipuri de acid hialuronic, are o textura extrem de usoara si pana acum mi se pare super misto si il folosesc cu placere. Gasiti aici toate detaliile despre cutie in caz ca va intereseaza. 

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare si refacere dupa cateva zile nu tocmai bune, v-am aratat cate ceva pe Stories si atat, nu prea am stat cu telefonul in mana. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Foarte faina cutia de la Pick'N'Dazzle !! sa ai o primavara minunata , sa speram ca o sa fie pace , vremea frumoasa sa ne deschida sufletele si sa aduca intelepciune in mintile celor ce hotarasc soarta intregii lumi !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Saptamana asta a fost una foarte obositoare si care m-a consumat mult..recunosc ca m-a demoralizat un pic..in rest incerc sa ma bucur de lucrurile simple, de natura care stiu ca ma ajuta putin
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut o saptamana buna, dar obositoare, cu multe lucruri de facut, insa am recuperat in weekend si am petrecut timp in familie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelente produsele, multumesc pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere