7 intr-o saptamana #322

3.10.21

Saptamana asta a fost una cu multe ganduri, cu multe trairi, cu lucruri pe care a trebuit sa le fac altfel si cu situatii care m-au lasat cu un gust extrem de amar. Nu inteleg de ce oamenii sunt asa inversunati si de ce nu suntem capabili sa acceptam ca fiecare om are dreptul sa aleaga si sa traiasca asa cum crede ca e cel mai bine pentru el. Nimeni nu e dator sa-si explice alegerile si nici sa suporte/ tolereze anumite comportamente. Habar nu am spre ce ne indreptam, ca societate, insa mie nu imi plac tot mai multe lucruri si rezonez tot mai putin cu ce se intampla in momentul asta, asa ca incerc sa imi fie bine in lumea mea.


Nu sunt deloc fana a zaharului si am scris de multe ori despre asta atat pe blog, cat si pe alte platforme, insa cred ca cheia e intotdeauna echilibrul si, din cand in cand, sa-ti satisfaci poftele e absolut necesar. Asa am facut si eu intr-o dimineata cand am poftit la macarons. Mai poftesc eu si la niste produse de la Dior, insa o sa raman cu pofta pentru ca nu am nevoie, asa ca intre timp ma bucur de cele pe care le am si care imi plac mult.


Am luat saptamana asta cateva chestii de care aveam nevoie si cele mai bune preturi le-am gasit pe Emag - v-am tot spus ca folosesc din plin abonamentul Genius pe care il am si am inceput sa comand direct pe site de la branduri pe care le cumparam si inainte, dar direct de pe siteul lor. De fiecare data cumparam mai mult decat trebuia ca sa ajung la suma minima de transport gratuit, ceea ce nu se intampla de cand am Genius - lucru care nu face decat sa ma bucure pentru ca incerc sa fiu cat mai constienta de cumparaturile pe care le fac. 

Nu am inceput octombrie cu ganduri mari si nici cu cine stie ce planuri din cauza situatiei prin care trecem - aveam o plecare programata care nu stiu daca se va mai intampla, asa ca o sa ma bucur de culorile superbe ale naturii si de ceea ce pot face in Bucuresti, fara sa ma mai gandesc ca s-au inchis iar salile, ca nu pot face aia si aia. Ma gandesc sa ma duc din nou la acupunctura si vreau sa imi iau un abonament la masaj, dar trebuie sa imi fac niste calcule inainte sa iau o decizie ferma.

Weekendul a fost unul pe sufletul meu si la care m-am gandit toata saptamana - am reusit sa imi mai revin cu somnul, am gatit, am petrecut timp asa cum am visat, am citit, am primit un parfum nou care imi place mult, am ras, am ascultat muzica, am lenevit la caldura, am facut toate lucrurile pe care ni le-am propus ca sa ne relaxam si asta a fost exact ceea ce aveam nevoie. Am muncit mult in ultima perioada si cu oboseala acumulata chiar aveam nevoie de cateva zile linistite in care sa nu existe vreun program sau vreo presiune.

Sunt multe momente ce puteau ajunge highlight-ul saptamanii, dar am ales sa pun poza asta cu Alma pentru ca ... iubire si atat. Este unul dintre cei mai fotogenici catei pe care i-am intalnit, dar doar daca are ea chef - daca nu, nu e chip sa ii faci poze, te trateaza cu spatele sau intoarce capul cand iti e lumea mai draga. Maine se fac 8 ani de cand am salvat-o de pe strada si ramane in continuare cel mai iubitor catel pe care il stiu, ma gandesc uneori ca trebuia sa o cheme Happy la ce personalitate are.


Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri ati inceput octombrie?

2 comentarii

  1. Nici mie nu îmi place deloc ce se întâmplă asa ca te înțeleg perfect . Ah asemenea pofte de Dior am zilnic 😅 , am fost în Sephora și am vazut noile iluminatoare care arata intr-un mare fel, m-am îndrăgostit iremediabil de nuanta 01 , aștept Black Friday 😅
    Chiar este fotogenica domnisoara Alma , îmi da o stare de bine de fiecare data când o vad 🐶🐶🐶🐶🐶🐕🐕🐕🐕
    Sa avem o săptămână linistita si sa ne putem bucura mai mult timp de temperaturile care au fost în acest weekend, hugs
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la iluminatorul ala, deci inteleg perfect ce-mi spui, eu sper sa rezist.

      Saptamana frumoasa, zile calde si soare!

      Ștergere