Noutati de septembrie

30.9.21

Va povesteam in weekend ca trec printr-o situatie extrem de ciudata si fara logica care, oricat am incercat eu sa nu las lucrurile sa evolueze asa, imi afecteaza direct somnul si implicit activitatea. Asta s-a vazut (si simtit) in tot ceea ce am facut, inclusiv in ceea ce priveste mediul on-line si tot ce este legat de blog, nici macar nu mai vorbesc de munca si de chestiile de zi cu zi. Am primit o multime de noutati in ultimele zile si m-am gandit sa le adun intr-o postare si sa va spun pe scurt despre ele in caz ca sunteti in cautare de produse noi si nu stiti ce merita si ce nu.

O sa incep cu produsele de la Dr Irena Eris, un brand polonez premium care nu este la prima aparitie pe blog si in mod sigur nu si la ultima (am pregatit deja pozele pentru o alta gama despre care vreau sa va povestesc cat de curand). Am descoperit produsele prin intermediul celor de la Douglas in urma cu 2 ani, iar de atunci am mai cumparat si alte produse, iar acum am primit 3 produse dintr-o gama nou lansata in Romania - Circalogy cu complexul brevetat Bio-Chronocell, gama care regleaza ritmul fiziologic circadian al pielii si o protejeaza de lumina albastra.

Am primit 3 din cele 4 produse disponibile pe siteul Douglas: masca gel cu acizi omega concentrati si extract de arbore de maslin ce are proprietati nutritive si revitalizante puternice, crema de noapte cu vitamina B3 si ulei Sacha Inchi cu efect intens de hidratare si regenerare care promite ca elimina semnele de oboseala si stres aparute ca urmare a perturbarii ritmului zilnic natural al pielii si crema de zi cu SPF30 (m-as fi bucurat sa fie intr-un alt tip de ambalaj decat borcan) cu extract vegetal de yuzu si flavonoide din citrice ce promite ca ofera tenului o luminozitate discreta in timp ce o protejeaza si previne procesele de imbatranire.

Cei de la The Body Shop au facut un pas inainte cu unturile de corp si atat formulele, cat si ambalajele, sunt si mai interesante. Eu am primit 3 dintre variantele disponibile si am inceput deja sa folosesc doua dintre ele. Noile ambalaje sunt reciclabile si au capac din aluminiu, iar recipientul este realizat din plastic 100% reciclat. Formulele sunt vegane si contin peste 95% ingrediente de origine naturala, atat untul de shea, cat si uleiurile sunt obtinute prin programul Community Fair Trade.

Textura este foarte cremoasa, insa nu grasa, hidrateaza in profunzime si intra imediat in piele. Preferatul meu din cele 3 este cel cu lapte si ulei de migdale din Spania, insa am fost extrem de curioasa sa incerc si varianta cu avocado care contine si ulei din nuca braziliana din Peru. Imi plac cum se simte pe piele, dar ma incanta mai tare mirosul de la cel cu lapte de migdale. Un produs care mi se pare extrem de interesant este noul balsam de maini cu avocado, o formula super hidratanta si deloc grasa care face exact ceea ce promite, Nu uitati ca la comenzi de peste 150 lei beneficiati de transport gratuit, iar in perioada asta pe site e si o oferta extrem de misto: la cumparaturi de peste 280 lei se ofera cadou o gentuta cu mini produse.

Uriage este un brand pe care l-ati mai vazut la mine pe blog pentru ca folosesc produsele din gama Bariederm si am recomandat de multe ori Cica-Creme cu cupru si zinc pentru ca face ceea ce promite. Am primit de la ei un colet cu cateva produse si miniaturi din gama Hyseac, o gama gandita pentru ingrijirea tenului cu tendinta acneica care va ajunge la nepotul meu, un adolescent care trece printr-un astfel de episod si care sigur va profita de produsele astea. Dar m-am gandit ca nu strica sa va spun si voua despre ele pentru ca multa lume se confrunta cu probleme de genul asta.

Gama este una destul de mare si contine produse care sa acopere toate nevoile: 3 produse de curatare (apa micelara termala, gel de curatare purifiant si ulei purifiant), o lotiune tonica cu acid glicolic si lactic, 2 masti (una gomanta si una de tip peel-off), un ser anti-imperfectiuni si crema 3-Regul (ambele pe baza de lactat de zinc si complex AHA/ BHA), 2 creme (una matifianta si una hidratanta), pasta SOS (spot treatment cu argila, oxid de zinc si acid salicilic) si o crema cu SPF (din cate am vazut eu este colorata).

Cei de la Avon implinesc luna asta 135 de ani de cand brandul face parte din viata femeilor din intreaga lume si au decis sa sarbatoreasca prin lansarea unei noi arome - EVE Embrace, un parfum floral-fructat cu note de osmanthus, bujor roz si mosc de caramel. Este un parfum interesant, cu personalitate si mi se pare extrem de potrivit pentru perioada asta din an. M-am uitat pe siteul Avon si nu am vazut decat varianta de 50 ml, eu am primit si o varianta travel size de 10 ml si o crema de corp.

M2 Beaute este un brand de lux din Germania, fondat in 2008 in Koln, de care am auzit, dar nu am incercat pana acum produsele lor pentru ca sunt scumpe. In Romania de-abia incep sa fie promovate, se gasesc in magazinele Kendra (Unirea si Feeria si in cateva locatii din tara) si Douglas (AFI si Baneasa), dar si on-line pe siteul celor 2 magazine. Eu am primit 2 produse pentru ten, 2 pentru gene si un ser pentru par care a castigat Danish Beauty Award pe care am si inceput sa le folosesc, insa nu ma grabesc sa emit pareri inca, ci doar vreau sa vi le arat. 

Produsele nu sunt testate pe animale si au formule extrem de interesante. Ambalajele arata intr-un mare fel si "striga" premium, chiar am ramas impresionata de texturi si de cat de fin este pulverizatorul sprayului. Daca ar fi sa aleg acum produsul care imi place cel mai mult clar castiga Ultra Pure Solutions Facial Nano Spray cu peptide din cupru si complex de vitamina B (B2, B3 si B6), dar vreau sa le folosesc o perioada buna de timp inainte sa va povestesc exact cum mi se par.

Hair Activating Serum are un complex ultra eficient de ingrediente active, bazat pe aceleasi principii de cercetare si valori empirice ca ale serului pentru gene care este cel mai cunoscut produs al brandului, si promite stimularea cresterii firelor de par si a grosimii acestora, in timp ce extinde faza de crestere a parului si intarzie faza de pierdere a acestuia. Rezultatele se vad dupa 6-8 saptamani de folosire si chiar sunt curioasa sa vad daca va functiona pentru ca este un produs foarte scump, dar si foarte laudat.

Celelalte doua produse pe care am inceput sa le folosesc sunt Black Nano Mascara cu l-arginina, peptide, colagen, acid hialuronic, provitamina B5 si extract de fructe de acai si vedeta brandului, Eyelash Activating Serum. Serul tratament are o formula cu un complex inovator de ingrediente, derivat din medicina, si promite: multiplicarea genelor, extinderea fazei lor de crestere si intarzierea ciclului de pierdere al acestora. Sunt extrem de curioasa sa vad cum o sa ne intelegem si o sa va tin clar la curent.

Stiu ca va plac mastile de tip servetel si produsele de la Garnier, asa nu aveam cum sa nu va arat ce-am primit zilele trecute de la ei, desi nu stiu daca sunt noi sau sunt de ceva vreme si eu nu le-am vazut: mastile servetel Ampoule, cele mai concentrate masti de la ei care actioneaza in doar 5 minute, asa ca sunt potrivite pentru momentele cand vrei putin rasfat, dar nu ai timp mult la dispozitie. 

Varianta cu vitamina C si ananas este pentru luminozitate, cea cu acid hialuronic si extract de pepene rosu este pentru hidratare si fermitate, iar cea cu 2% niacinamide si extract de kale este pentru a reduce excesul de sebum si a actiona asupra porilor - formulele au alcool si parfum, in caz ca va intrebati, iar pretul recomandat de vanzare este in jur de 12 lei.

Ultimele de care vreau sa va spun sunt cateva produse de par de la Yves Rocher pentru ca inca puteti sa profitati de oferta de pe site: 40% reducere la al doilea produs pentru ingrijirea parului, gasiti toate detaliile ofertei aici. Fiolele din cura intensiva anti-caderea parului mi se par extrem de interesante si vreau sa le incerc in perioada urmatoare - sunt pe baza de extract de lupin ce actioneaza asupra celor 3 cauze ale caderii parului. Formula mai contine si extract de agave si nu are silicon, iar fiolele sunt gradate pentru a fi folosite cu usurinta.

Ati incercat vreunul dintre produsele din postarea asta? Ce va tenteaza cel mai mult?

Trimiteți un comentariu