2 propuneri pentru curatarea tenului de la The Body Shop

21.9.21

Am primit in urma cu cateva saptamani 2 produse noi pentru curatarea tenului de la The Body Shop, produse care intregesc gama Camomile si le-am pus direct la treaba pentru ca sunt foarte atenta cand vine vorba de demachiere/ curatare, fiind unul din pasii esentiali pentru un ten sanatos si cu aspect mai tanar. V-am spus de multe ori pe blog ca pentru mine seara double cleanse este de baza si nu ma abat de la asta. Curatarea dubla poate fi facuta cu un singur produs (folosit de 2 ori) sau cu produse diferite, ideal ar fi ca primul pas sa fie un ulei sau un balsam de curatare, urmat de un produs care sa clateasca tot de pe ten.

Cele doua produse de la The Body Shop mi se par extrem de potrivite ca prim pas de curatare, insa este esential sa folositi un alt produs dupa pentru a inlatura tot de pe ten. Uleiul este unul foarte placut si mi-a placut si mie care nu sunt mare fana a uleiurilor (si v-am spus asta) - se aplica cateva picaturi in palma si se maseaza pe tenul uscat, dupa care se clateste cu apa calduta. Cei de la The Body Shop au lansat si dischete demachiante reutilizabile Clean Conscience - sunt 7 pentru 7 zile, la finalul saptamanii se pun in saculetul lor, se baga la spalat si se pot folosi din nou.

Dar sa revin la ulei ... formula contine doar 12 ingrediente si 95% dintre ingrediente sunt de origine naturala si chiar este potrivit si pentru ochii sensibili. Indeparteaza destul de bine machiajul de pe ten, insa rimelul rezistent la apa nu este indepartat total, dar ma asteptam la asta, fiind oricum primul pas pe care il folosesc.


Celalalt produs lansat este batonul demachiant si am fost extrem de curioasa sa vad cum este, dar mai ales cum se clateste de pe ten, avand ceara in formula. Formatul este unul extrem de practic si poate fi usor luat in calatorii, e nevoie doar sa il aplici pe ten si sa il clatesti cu apa, insa asa cum am banuit ramane o pelicula pe ten ce trebuie indepartata cu un alt produs lichid, deci poate fi folosit strict ca prim pas de curatare, Este un produs interesant si l-am tot folosit de cand l-am primit, este bland si curata eficient, daca sunteti in cautarea unui produs practic ca prim pas de curatare merita sa ii dati o sansa si sa vedeti cum va intelegeti.

Ati incercat vreunul dintre cele 2 produse? Voi ce produse folositi pentru double cleanse?

Trimiteți un comentariu