7 intr-o saptamana #321

26.9.21

Am vrut sa nu scriu postarea asta pentru ca am avut o saptamana extrem de grea si dificila, cu foarte multe probleme si cu niste situatii de-a dreptul hilare, iar starea mea de spirit este una care nu ma incanta foarte tare si nici nu imi place. Dar pana la urma viata e facuta si din (multe) astfel de momente si uneori, oricat de tare incercam noi, unele lucruri nu pot fi rezolvate decat greu si cu multa bataie de cap si sunt unele lucruri care niciodata nu vor avea sens si pentru care nu vom gasi explicatii. Mi se pare ca in ultimele saptamani m-am tot vaitat pe blog si nu-mi place asta, dar in acelasi timp vreau sa ma exprim liber si sa nu ascund ce simt in anumite situatii.


Problemele cu cei de deasupra au revenit si de data asta intr-o forma si mai grava si mai nesimtita si asta, din pacate, mi-a afectat intreaga activitate pentru ca atunci cand nu dormi nopti la rand si ajungi la epuizare fizica pur si simplu totul se duce de rapa. Am avut cateva chestii de rezolvat care nu au putut fi amanate si am tras de mine sa le fac, insa nu mi-a fost deloc usor. Sunt neagra sub ochi, sunt extrem de furioasa (si din cauza situatiei in sine, dar si datorita neputintei si faptul ca organele competente se misca in reluare) si am niste stari care nu imi plac. Unele lucruri le fac mecanic si nici nu le constientizez si mi se pare de-a dreptul hilar, sper ca situatia asta sa se rezolve cat de curand si toate astea sa ramana o amintire urata.

Nu prea mi-a ars de nimic, dar am incercat sa imi ofer macar cateva clipe de rasfat zilnic si sa incerc sa ma incarc cu energie pozitiva, dar a fost mai greu decat oricand. Chiar daca sunt extrem de obosita am fost 3 zile la sala cu scopul clar de a elibera din tensiune si vreau sa cred ca m-a ajutat sa-mi controlez mai bine emotiile. Mi-au ajuns cateva chestii pe care le-am comandat, am si primit cateva noutati interesante, dar ultimul lucru la care mi-a stat capul au fost pozele si cred ca ati vazut ca nu am fost asa prezenta in mediul on-line.


M-am gandit la multe lucruri zilele astea, dar mai ales noptile cand nu a fost chip sa dorm (nu o sa intru mai adanc in subiectul asta, dar nesimtirea unora atinge cote ireale si alarmante) si am incercat sa imi limpezesc mintea si sa gasesc o rezolvare care sa nu implice sa imi incalc principiile si sa ma cobor la nivelul de mizerie la care a ajuns situatia asta. Am incercat sa ma gandesc ca este o provocare si ca o sa invat ceva si din asta, dar a fost extrem de greu. Insa am reusit la un moment dat - cu multe eforturi - sa intru intr-o stare de calm si sa nu reactionez in nici un fel, astfel incat sa pot lua deciziile corecte si asta m-a facut sa respir adanc si sa-mi amintesc cat de important e sa te poti detasa, chiar si atunci cand pare imposibil.

Saptamana voastra cum a fost? Sper ca mult mai linistita decat a mea si cu mult mai multe lucruri care v-au facut sa zambiti.

2 comentarii

  1. Pe lângă multe lucruri faine am avut și eu niște momente de nervi săptămâna asta, unele tot din cauza unor vecini, dar nu la nivelul ăsta și nu m-a afectat prea mult (dar asta și pentru că știu că n-o să rămân veșnic aici). Îmi pare rău că treci prin situațiile astea, nu pot decât să-ți doresc să se rezolve cu bine cât mai curând. Știu cât de groaznic e să nu dormi nopți la rând și combinat cu stres/nervi e cel mai rău :(
    Să ai o săptămână mai ușoară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ramana doar o amintire urata, desi cred ca avem nevoie de saptamani de somn sa ne revenim. Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere