7 intr-o saptamana #320

19.9.21

Saptamana mea a fost una plina, dar una care m-a incantat peste masura si mi-a oferit clipe de liniste si de multumire sufleteasca. Nu o sa ma intind mult pentru ca sunt obosita, dar am vrut sa nu ratez postarea asta de duminica care stiu ca va place mult, sa va arat cateva franturi si sa va spun cateva ganduri despre ultimele zile care au avut ceva in comun: timp pentru mine si pentru sufletul meu pentru ca aveam nevoie de asta, dar mai ales aveam nevoie sa uit si sa imi pun ordine in ganduri.


Am inceput saptamana cu momente de rasfat pentru tenul meu, insa nu am folosit multe produse pentru ca nu prea am dispus de mult timp - vitamina C este unul din ingredientele mele preferate si aproape am terminat inca un ser de la Ecooking, iar rujul Chanel in nuanta Boy a urcat rapid in topul preferintelor mele. Impreuna cu cei de la Paula's Choice am dat drumul unui giveaway pe Instagram cu un premiu care mie imi place mult, tratamentul lor cu CBD - 3 norocoase vor putea incerca laptele tratament de care eu v-am povestit pe blog, daca nu v-ati inscris o puteti face aici pana maine.

Primele zile ale saptamanii au fost pe repede inainte pentru ca a trebuit sa fac extrem de multe lucruri in 3 zile, am avut si multe ganduri cu care a trebuit sa fac pace, m-am dus si la sala de 2 ori si seara am ajuns sa zac efectiv pentru ca nu mai aveam energie. Dar toata graba si nebunia asta au avut un motiv intemeiat pentru ca mi-am facut bagajele si am plecat intr-o aventura scurta pe care am asteptat-o cu nerabdare: o escapada de cateva zile in Covasna pentru a afla mai multe despre zona si a vedea niste puncte de interes din zona asta, locuri de care stiam deja si pe care de-abia am asteptat sa le descopar si sa ma bucur de ele.

Nu o sa va spun multe despre Covasna in postarea asta pentru ca vreau sa va povestesc separat mai multe pentru ca am trait niste experiente extrem de misto, am vazut 2 locatii de care vreau sa va spun mult mai multe si voua, m-am bucurat de clipe pline de liniste si am avut multe discutii extrem de interesante care mi-au mers direct la suflet. Omul de turism din mine se bucura extrem de tare de astfel de experiente si vrea cat mai multe detalii. 

A fost un press trip extrem de misto dupa o lunga perioada in care n-am participat la nici un eveniment, m-am bucurat de companie si am ras mult. Am mers cu autocarul si m-am bucurat de niste peisaje de poveste, vremea a fost exact ce am sperat sa fie si am facut niste poze care ma fac sa zambesc de cate ori ma uit la ele. In Covasna m-am imprietenit cu toti cateii care mi-au aparut in cale, dar nu au fost singurele animale cu care am intrat in contact, insa o sa va spun mai multe in perioada urmatoare.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu