Cateva preferate din ultima perioada

5.10.21

Pielea mea s-a resimtit urat de tot dupa toata perioada agitata de luna trecuta, iar stresul si noptile nedormite si-au pus amprenta rau pe tenul meu, cel putin in prima parte a lui septembrie. Am avut de-a face cu cearcane foarte inchise la culoare, o iritatie pe maxilar si sensibilitate, dar si un aspect general tern si obosit pentru ca de la oboseala si ficatul mi-a facut probleme si toate astea s-au vazut pe fata mea. Am fost atenta la ce produse am folosit, asa ca m-am gandit sa va povestesc despre cateva care mi-au placut pentru ten si corp, dar sa va arat si un produs de machiaj si un parfum care mai mi-au inveselit zilele.

In urma cu cateva luni Rena de la Glowrious mi-a trimis cateva produse noi pe care le-a adus si m-am bucurat de ele in ultimele saptamani, iar astazi vreau sa va povestesc despre doua dintre ele. Primul este de la Medi-Peel, un brand premium coreean pe care de-abia l-am descoperit, si este vorba de Bor-Tox Peptide Ampoule. un produs anti-aging extrem de interesant si pe care de-abia am asteptat sa-l folosesc si sa vad cum e.

Formula contine 5 peptide, 5% volufilina, colagen si elastina hidrolizate, celule stem din floare de colt, acid hialuronic, aminoacizi, adenozina si 7 tipuri de fermenti, are parfum pe final de lista, insa nu se simte si nici nu m-a deranjat. Are o textura extrem de placuta si cremoasa, deloc grasa si intra imediat in piele, imi place mult cum se simte si arata tenul dupa folosire, iar formula este una foarte complexa si misto pentru cineva care se lupta cu semnele de imbatranire, cu lipsa de fermitate si doreste ceva care sa ajute in sensul asta.

Celalalt produs de care vreau sa va spun este de la Swanicoco, un alt brand cu care intru in contact pentru prima data, si este vorba de o esenta - The Bio Theraphy 1st Essence, o esenta foarte simpla ca formula cu doar cateva ingrediente, dar foarte interesanta - 99% fermenti Bifida Lysate si alantoina. Am terminat recent Time Revolution The First Treatment Essence Rx de la Missha (pe care am avut-o tot de la Rena si m-a tinut o gramada de timp), o alta esenta extrem de misto cu o formula mult mai complexa, dar tot cu multi fermenti si am inlocuit-o cu asta de la Swanicoco.

Este lichida, deloc lipicioasa si eu o folosesc imediat dupa curatare - prefer sa o aplic cu palmele, nu sa folosesc vreo discheta de bumbac si imi place mult de tot. E un pas usor care aduce beneficii pielii si care nu incarca deloc, iar ceea ce imi place mult de tot la esente este modul in care ajuta cu textura pielii in timp. Cred ca am mai scris pe blog ca dupa 30 de ani o esenta cu o formula bomba face o mare diferenta si este un produs pe care e bine sa il aveti in vedere pentru ca piele are nevoie de ajutor constant pentru a se mentine sanatoasa si tanara.

Urmatoarele 2 produse le-ati mai vazut pe blog si ambele sunt de la Paula's Choice: laptele tratament cu CBD a fost lansat anul asta si este un produs exceptional (v-am povestit aici despre el) care pe mine m-a ajutat enorm, insa am o veste extrem de neplacuta sa va dau cu privire la el - este discontinued, deja afara nu se mai gaseste, insa in Romania pentru ca a avut mare succes se mai poate cumpara pana la epuizarea stocului existent. Daca va place sau daca vreti sa-l incercati profitati cat mai puteti, formula este exceptionala, iar CBD, ca si ingredient, e misto de tot si vom tot auzi de el de acum incolo.

Celalalt produs este serul cu 13 antioxidanti din gama Power Berry, pe care nu mai stiu de cate ori l-am avut pana acum, si care impreuna cu vitamina C m-a ajutat dimineata sa nu arat ca si lesinata. Este serul meu preferat de la ei si v-am spus de el de multe ori, asa ca n-o sa mai insist, va spun doar ca daca vreti sa incercati un ser de la ei asta merita din plin.

De-a lungul anilor v-am mai povestit despre produsele din gama Home Spa a celor de la Douglas pentru ca sunt foarte misto si sunt un rasfat. Ultima gama pe care am incercat-o este Leilani Bliss pe care am primit-o la inceputul verii si care m-a ajutat in septembrie sa simt inca ca e vara. Aroma este una de vis, calda si solara, cu floare de tiare si ylang ylang - e ca si cum ai pasi pe o insula exotica, plina de farmec si de liniste.

Am terminat deja exfoliantul pentru corp cu miez de caise, foarte lichid, dar foarte bland si delicat, o adevarata placere pentru piele. Spuma de dus este si ea pe final, imi place la nebunie si m-a facut sa zambesc de fiecare data cand am intins mana dupa ea, lotiunea e singura care va prinde probabil primavara, nu pentru ca nu mi-a placut, ci pentru ca am folosit-o mai rar - am multe produse de corp incepute si toate imi plac.

Hyaluronic Hydra-Foundation cu SPF30 de la By Terry m-a convins de la prima folosire si imi place mai mult decat pot sa va spun. Arata foarte natural pe ten, nu incarca deloc, nu se transfera (tenul meu este normal), mentine tenul hidratat si il ingrijeste, iar aspectul este un ten sanatos si cu aspect radios care pare foarte fresh, chiar si cand realitatea e alta. L-am aplicat atat cu burete umed, cat si cu pensula si imi plac ambele variante, eu am nuanta 200N si mi se potriveste perfect. Are o formula interesanta cu niacinamide, adenozina si sodium hyaluronate, in partea a doua a listei este si parfum, insa pe mine nu m-a deranjat deloc (iar ochii mei de obicei reactioneaza) si l-am tot folosit. Daca in momentul asta as putea sa folosesc un singur fond de ten asta e alegerea mea.

Bella de la Nina Ricci este un parfum special pentru mine datorita numelui, dar si pentru ca imi place mult cum se combina cu pielea mea - e verde, e fructat, dar e si pudrat si usor amar (un amar extrem de misto), iar mie imi transmite o multime de emotii si trairi. Nu il port decat vara si la inceputul toamnei, dar il simt, asa cum simt putine parfumuri. Nu e pentru toata lumea, am mai scris asta cand v-am spus despre el cand s-a lansat, dar e pentru mine.

Voua ce produse v-au placut mult luna trecuta? Ati increcat vreunul din cele de care v-am povestit astazi?

Trimiteți un comentariu