7 intr-o saptamana #325

24.10.21

Daca ar fi sa ma rezum la un singur cuvant pentru saptamana asta m-as opri la ciudat pentru ca asa mi s-a parut fiecare zi: ciudata, cu oameni extremisti (si care se cred detinatorii adevarului absolut) si situatii care ma fac sa ma indepartez si mai mult, sa stau in spatiul meu linistit si sa ma concentrez doar pe ce conteaza pentru mine. Prioritatea mea in momentul asta e starea mea de bine si orice nu imi aduce o energie buna e dat deoparte pentru ca nu ma intereseaza sa ma scald in vreun fel de mocirla. Nu o sa continui ideea asta, dar stiu ca multe dintre voi intelegeti perfect la ce ma refer.

Zilele trecute discutam cu cineva si imi spunea ca are aceeasi dilema care m-a "ros" si pe mine in ultima vreme: are sens sa mai scriu si sa continui sa va povestesc despre diverse tinand cont de tot ce se intampla in jurul nostru? Si mi-am amintit de o alta discutie avuta cu altcineva acum vreo 2 saptamani in care ii spuneam ca scriu pentru ca e nevoie si de momente de liniste, de frumusete, de relaxare, de orice lucru mic (si aparent superficial) care ne ofera o gura de aer curat.

Sunt foarte atenta cu produsele de ingrijire a tenului pe care le folosesc in perioada asta pentru ca purtatul mastii a venit iar cu sensibilitate crescuta, dar pe partea de machiaj nu ma agit prea tare. Am primit cateva noutati de la Pupa pe care vreau sa le incerc si sa va povestesc despre ele, dar am intins mana si dupa cateva produse care imi plac mult si pe care le consider micul meu rasfat atunci cand am nevoie de un mic boost de energie/ incredere.

Vreau sa va arat si cateva noutati pe care le-am primit zilele trecute pentru sanatate pentru ca intarirea imunitatii este o prioritate pentru fiecare dintre noi. ViruProtect de la Stada este un produs pe care eu l-am folosit tot anul si in care cred - am folosit pana acum vreo 3 tuburi (si tocmai am inceput unul nou), se foloseste extrem de usor prin pulverizare in cavitatea bucala si are actiune imediata asupra virusurilor de raceala si gripa si nu numai. Varianta clasica se gaseste la 7 si 20 ml in multe farmacii, iar recent au lansat o varianta cu aroma de capsuni care se gaseste numai la 20 ml si care este foarte potrivita pentru copii (produsul se poate folosi la copiii de peste 4 ani).

Celelalte produse de care vreau sa va spun sunt din portofoliul MBA Pharma si sunt formule de generatie noua pentru sinusuri si caile respiratorii, mai mult decat potrivite pentru perioada asta cand vremea este atat de schimbatoare si noi avem nevoie de ajutor. Produsele, gandite ca suport de baza in raceli, viroze si alte afectiuni respiratorii, sunt pe baza de extracte naturale si ingrediente atent selectionate si sunt create pe baza noilor reglementari ale Uniunii Europene. Se gasesc atat online, cat si in farmacii, iar pe mine creionul nazal m-a facut sa zambesc larg pentru ca n-am mai vazut unul din copilarie.

Am facut cateva cumparaturi in ultimele zile pentru ca aveam nevoie de cateva chestii, dar am avut si de luat niste cadouri si vreau sa va spun de oferta de la Paula's Choice pentru ca inca este valabila pana la finalul zilei si de care am profitat si eu: la orice produs full size cumparat din categoria Tratamente se ofera cadou CBD Skin Transformative Treatment Milk, un produs care pe pielea reactiva face minuni si care mie imi place la nebunie. Valoarea produsului este 245 lei si, din pacate, in afara tarii a fost deja discontinued (la noi se va vinde pana la epuizarea stocului existent), asa ca daca vreti sa il incercati e momentul potrivit. Eu v-am povestit deja despre el aici, dar am vrut sa va arat si cele 2 tratamente care imi plac mie la nebunie si pe care le recomand de la ei.

Nu prea am avut chef de gatit zilele astea, asa ca n-am mancat prea bine si corpul meu mi-a atras imediat atentia ca nu ii place, asa ca am incercat spre finalul saptamanii sa remediez situatia si am vrut sa va arat o combinatie de legume pe care am facut-o pentru prima data si mi-a placut mult: cartofi dulci, ceapa rosie si varza de Bruxelles. A fost o intamplare (asta mai aveam ramas prin frigider), dar a iesit super buna si vreau sa o mai repet.

O sa aleg ca highlight al saptamanii o escapada scurta in parc - am profitat de vremea frumoasa si calduroasa (dupa atatea zile innorate si cu ploaie) ca sa ma rup putin de munca (am tras din greu zilele astea) si de nebunia care ne inconjoara. Mi-a prins tare bine si sper sa mai fie vreme frumoasa si sa mai repet experienta si zilele urmatoare.


Saptamana voastra cum a fost? Cum stati cu moralul zilele astea?

2 comentarii

  1. Buna🤗 chiar mă bucur că am aflat de tubulețul pt cavitatea bucala ,nu știam că există. Produsele de la pupa mereu o răsfățare🤗. De citit despre frumos și bun și "blind " pt mine este mângâiere,mi e lipsa, așa că postările tale vin că vitamina mea de calm și detensionare 🤗💕! Săptămâna mea m a mâhnit,cumplit,m am îmbolnăvit,( am luat virusul),incest încet sper că va fi bine,problema intervine din exterior am fost efectiv acuzată,condamnată, am luat în piept o agresivitate de la cunoscuți greu de purtat și trecut de ea, oricum nu aveam ce sa fac ,așa că m am retras în "bârlogul " meu și mă voi gândi ,mai mult, la cum vor mai fi relațiile mele interumane pe viitor ( iar asta mă întristează mai mult ) ! Dacă iubirea va dispărea și dintre semeni ( căci asupra oricărei ființe vi m am cam lămurit ) atunci suntem pierduți ! Zile cu sănătate îți doresc și cu tihnă in suflet !🤗🐈🐕💕💋

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai zile calde si usoare, sanatate multa!

      Din pacate perioada asta a scos tot ce e mai rau in oameni si, cu regret scriu asta, cred ca va fi din ce in ce mai rau. Nu stiu de ce are oricine de pe pamantul asta impresia ca poate sa judece alegerilor altora, asa ca iti inteleg perfect mahnirea.

      Sa-ti fie bine!

      Ștergere