Noutati de toamna de la Catrice

14.10.21

La inceputul lunii septembrie am primit un colet cu noutatile pregatite de cei de la Catrice pentru sezonul toamna/ iarna si am folosit o parte din ele in ultimele saptamani, asa ca astazi vreau sa va spun despre cele pe care le-am incercat si sa vi le arat pe celelalte pentru ca produsele Catrice au pret foarte bun si formulele sunt din ce in ce mai bune, iar conceptul lor bazat pe sustenabilitate este unul care mie imi place mult. Produsele se gasesc deja in magazine, dar si on-line aici, aici si aici, iar preturile sunt - asa cum stiti - foarte accesibile.

Fondul de ten All Matt Shine Control a fost relansat, vine in 6 nuante si are o formula mult mai performanta. Nu stiu formula veche (fiind vorba de un fond de ten cu efect matifiant il vad mult mai potrivit pentru un ten mixt sau gras), insa l-am incercat pe acesta - nuanta 020N Neutral Nude Beige mi se potriveste foarte bine, insa se gaseste si in nuante cu subton rece, deci este mult mai versatil si puteti sa gasiti nuanta perfecta pentru voi. Formula este foarte misto, nu contine ulei, parfum si nici alcool, dar este imbogatita cu vitamina E si are o textura foarte reusita. Acoperirea este mare si rezista foarte bine pe ten ore intregi, nu se lauda degeaba ca este rezistent la transfer.

Produsul care m-a impresionat insa este Ultimate Camouflage Cream, care si el a fost relansat cu o formula imbunatatita si un aspect mult mai modern. Eu am nuanta 010 Ivory si vreau sa caut si nuanta piersica pentru zona de sub ochi, sunt 6 nuante disponibile in total. Acoperirea este mare si nu se misca din loc, eu am avut o iritatie pe zona maxilarului si a reusit sa o acopere foarte bine, fara sa accentueze imperfectiunile din zona. Pentru cei 15 lei cat costa face o treaba minunata si chiar va recomand sa-l incercati pentru ca pe mine m-a impresionat mai mult decat placut.

Despre Blush Box (Glowing+ Multicolor) v-am mai povestit pe blog pentru ca am nuanta 020 It's Wine o'Clock pe care o folosesc des si imi place mult. Cei de la Catrice au lansat blushul asta intr-o noua nuanta: 030 Warm Soul care se potriveste foarte bine cu perioada in care suntem. Formula este vegana si nu contine particule microplastice, eu as trece produsul asta pe lista de incercat daca nu ati facut-o pentru ca este misto si accesibil.

Lash: Changer Volume Mascara a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine (varianta din poza este cea waterproof, exista si o varianta normala in ambalaj roz) si imi place mult formula fara parfum si fara silicon, dar cu acid hialuronic pentru a ingriji genele, nu doar a le da un aspect placut privirii. Este foarte usor de folosit, peria conica din fibre separa, defineste si ofera volum, iar efectul chiar este unul care schimba jocul atunci cand vorbim despre gene. Bate multe alte rimeluri de pe piata care au preturi mult mai mari, daca sunteti in cautarea unui rimel care sa faca ce promite, cu o formula curata si o perie usor de folosit merita din plin o sansa.

Balsamul de buze Peppermint Berry Glow contine multe uleiuri si are o formula hidratanta care ofera si o colorare usoara a buzelor, in functie de modul in care reactioneaza la pH-ul pielii, eu i l-am dat unei prietene pentru ca mai am alte cateva asemanatoare pe care le folosesc. Ce-am incercat a fost Volumizing Extreme Lip Booster pentru ca mi-a starnit interesul de cum l-am vazut, zilele trecute am vazut pe contul lor de Instagram ca exista si o varianta cu ghimbir.

Cei de la Catrice spun ca are si un usor efect optim de albire a dintilor pentru ca contine particule de sclipici albastru pal si argintiu. Formula este cu mentol si are un miros extrem de placut de menta (care mie de obicei nu imi place, dar la produsul asta este chiar placut), textura este foarte misto si aplicatorul e exact ce trebuie - senzatia de furnicaturi pe buze nu este una extrema, buzele par mai pline si cu mai mult volum. Mie imi place si l-am folosit des in ultima luna peste zi cand nu am folosit alte produse colorate.


Exista cateva noutati si pentru unghii, 3 dintre cele le-am primit in colet, iar ultima oja am cumparat-o eu pentru ca mi-a placut mult nuanta. Ce-am folosit si chiar imi place la nebunie este Nail Repair Strengthening Ridge Filler, baza pentru intarire si netezire - contine acid glicolic si ulei de seminte de yuzu si eu am aplicat-o ca un lac nude pe unghii si imi place mult cum arata unghia (eu am niste deficiente de vitamine si am unghiile cu striatii).

Oja pe care am luat-o eu din gama Stronger Nails este 06 Vivid Nude (mi-a placut mult cum arata, insa nu am apucat sa o incerc inca) si vreau sa o combin cu nuanta 03 Dancing Queen din gama More Than Nude Translucent Effect (un roz extrem de frumos, mai sunt inca 2 nuante disponibile, eu vreau sa iau varianta 02 Glitter is the Answer). Nuanta mai inchisa din poza este din gama Iconails Gel Lacquer si este 112 Dream Me to NYC.


Va plac produsele de la Catrice? Ce va tenteaza dintre noutatile lansate?

Trimiteți un comentariu