Ganduri de inceput de toamna

2.9.21

O parte din mine se bucura ca s-a terminat vara (chiar a fost o vara grea si cu mult stres, o vara care m-a incercat mult, dar care stiu ca ma ajuta sa cresc), insa cealalta parte stie ca o sa ii duca dorul, ca o sa mi se para zilele din ce in ce mai scurte, ca vor incepe ploile si ca o sa imi fie dor de soare si de plimbarile lungi de dimineata. Sunt nascuta vara, imi place soarele si ma hranesc cu energie solara, insa fiecare anotimp are farmecul lui, iar mie imi place sa vad cum se schimba natura si cum invatam sa renastem cu fiecare noua schimbare.

Asa ca m-am gandit ca cel mai bun mod in care pot sa marchez pe blog inceputul toamnei este sa va spun de lucruri pe care le astept si care ma entuziasmeaza in acest nou anotimp:

- paturi moi, esarfe calduroase si pulovere care sa imi mangaie pielea

- parfumuri mai dulci, oje inchise la culoare si produse pentru corp cu aroma de mar copt

- lumanari parfumate in fiecare seara

- cuibarit in pat cu o cana de ceai si o carte buna

- smochine, cat mai multe smochine 

- tarte si chestii delicioase facute la cuptor

- ciocolata calda si visat cu ochii deschisi

- baile lungi si aromate

- culorile copacilor care sunt intr-o totala schimbare

Sper sa reusesc luna asta sa dorm mai mult, sa plec cateva zile din Bucuresti (am ceva planificat si sper sa se si realizeze) si sa ma bucur de tot ceea ce sunt si am in momentul asta din viata mea. Tu cu ce ganduri ai inceput toamna?

6 comentarii

  1. La mine incepe scoala baietilor , cu bune si rele , dar imi doresc o toamna cu soare bland , cu piata bogata , cu fructe care sa ma incarce cu energie buna , cu planuri pe care sa le pot duce la bun sfarsit !!!
    Imi place ce iti doresti tu , ai sintetizat perfect dorintele :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa aveti zile frumoase, sa va bucurati unii de altii si sa zambiti mult!

      Ștergere
  2. Mă entuziasmează cam aceleași lucruri toamna, cu puncte bonus la ultimul punct, abia aștept să văd toți pomii intens colorați.
    Teoretic aștept și eu o plecare mult dorită, dar câteva întâmplări recente mă fac să am unele emoții că n-o să se mai întâmple și încerc să nu-mi focusez entuziasmul în direcția aia prea mult, am descoperit că asta e metoda cea mai bună de a nu mă frustra rău în caz de planuri stricate (am avut cam multe ocazii să învăț asta în ultimul an :)) ). O să mă bucur oricum tot ce se poate și iese.
    Să ai o toamnă cât mai frumoasă și cu multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aveam atatea planuri pentru vara asta si nici nu mi-a mai stat mintea la vreunul dintre ele, asa ca le iau exact cum vin. Si o sa savurez fiecare experienta pe care o intalnesc, asta mi-am propus. Zile frumoase!

      Ștergere
  3. La mine incepe scoala si asta inseamna implicit agitatie si nesomn, dar am in plan o vizita la crama, o iesire din oras care sper sa se concretizeze si consum de ciocolata calda in exces. Si sper sa ma reapuc de citit pentru ca ma relaxeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa aveti o toamna frumoasa si calda, sa-ti faci timp si pentru mici placeri!

      Ștergere