7 intr-o saptamana #319

12.9.21

Saptamana mea a fost plina si am fost extrem de constienta ca m-am intors la antrenamente grele pentru ca am facut febra musculara si nu a fost deloc placut. Au trecut cativa ani de cand nu m-am confruntat cu asa ceva si mi-a cam dat toate planurile peste cap, asa ca a trebuit sa imi adaptez programul si sa ma ajut cu suplimente si creme, atat cat am putut. Ba chiar a trebuit sa imi iau o zi pauza pentru ca mi-era greu si sa merg, dar stiu ca asta e doar un pas spre a ma intoarce acolo unde imi doresc, deci e mai mult decat bine si e doar o etapa.


Am incercat saptamana asta sa-mi ofer mici bucurii si sa ma bucur de lucrurile care imi plac: incet incet incep sa ma bucur iar de machiaje usoare si asta ma entuziasmeaza pentru ca am multe produse pe care de-abia astept sa le folosesc. Serile mele au fost cu relaxare si stare de bine, iar cum vremea s-a racit nu a trecut seara fara sa ma bucur de o lumanare parfumata - pe asta, Baltic Amber, de la Voluspa am primit-o cadou si de-abia am inceput sa o folosesc. Voluspa este un brand scump care se gaseste la Douglas, iar aroma asta e dementiala, asa ca mi-am propus sa ajung sa miros si alte produse de la ei.

Am schimbat parfumurile de cum a inceput sa se raceasca vremea si am incercat cateva mostre pe care le-am tot adunat vara asta cu intentia de a le folosi cand se raceste vreme - Lipstick Fever de la Juliette Has a Gun mi s-a parut interesant, e un parfum floral fructat lansat anul trecut, dar cu note lemnoase si pudrate care se combina extrem de bine. Mai am pe lista asta cu testat cateva variante de la Novellista, un brand care mi se pare extrem de interesant si de care v-am mai spus. Cititul si muzica sunt printre placerile vietii care pe mine ma ajuta sa ma rup de tot si sa ma relaxez atunci cand am cea mai mare nevoie, asa ca am mereu castile in geanta si atunci cand pot ma bucur de ceea ce imi place.

Am primit mai multe noutati in ultima perioada si pe unele dintre ele am si inceput sa le folosesc, iar de altele (cum sunt cele de mai jos) vreau sa va spun pentru ca sunt la oferta in perioada asta si s-ar putea sa va tenteze si pe voi. Yves Rocher mi-a trimis 3 produse din gama Expert impotriva caderii parului si chiar vreau sa incerc fiolele tratament, dar sa vedem cand pentru ca am multe produse incepute. Pana pe 3 octombrie pe site se ofera o reducere de 40% la al doilea produs pentru par achizitionat - gasiti toate detaliile aici daca vreti sa incercati ceva.

Cei de la Melkior au aniversat 10 ani de cand a fost lansat primul lor produs, Eyeliner Khol Pencil Black, unul din produsele lor best seller. Pana pe 19 septembrie au un cod, Melkior10ani, valabil atat on-line, cat si in magazine, care ofera o reducere de 30% la orice comanda, dar au si un concurs cu premii pe site. Aici gasiti toate detaliile si daca vreti ceva de la ei profitati de oferta asta pentru ca au produse bune si accesibile.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine o iesire neplanificata din Bucuresti, timp de calitate si relaxare, momente de care aveam nevoie si de care m-am bucurat din plin, ceea ce a insemnat ca nu prea am pus mana pe telefon sambata si mi-a prins tare bine. Chiar ma gandeam la asta zilele trecute - cand ma duc intr-un loc frumos imi place sa va arat si voua anumite lucruri, dar vreau in primul rand sa traiesc clipa si sa ma bucur eu, iar asta inseamna ca n-o sa pierd niciodata zeci de minute sa fac o poza. Daca am timp si pot ok, daca nu asta e.

O sa las ca highlight al saptamanii citatul asta din cartea Unfu*K Yourself a lui Gary John Bishop (o gasiti aici sau aici la preturi bune daca va tenteaza) fara sa comentez prea mult pentru ca nu consider ca e cazul, cuvintele spun tot si ne aduc aminte de ce alegerile fac diferenta.


Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Saptamana mea a fost un pic haotica, pentru ca ma pregatesc de scoala cu cel mic, dar am racit amandoi, asa ca am avut o stare destul de nasoala care nu m-a impiedicat insa sa alerg incoace si incolo cu treburi. Am luat si eu balsamul de par de la Yves Rocher cu revista Unica. Abia astept sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere