Se poate si asa (41)

26.8.21

Am adunat o multime de produse consumate in lunile astea de vara si chiar m-am bucurat cand am vazut cate s-au strans, insa cand am facut pozele astea mi-am dat seama ca am consumat foarte multe produse pentru ten si ca, din prea multa curiozitate, am inceput iar o multime de produse pentru par si pentru corp si nu am terminat decat cateva produse esentiale. Asa ca mi-am propus sa consum din cele incepute in perioada urmatoare si sa nu mai fiu asa curioasa, dar e foarte greu ...


Am terminat 3 produse cu SPF pentru ten, de cel din gama Defense de la Paula's Choice v-am spus de multe ori pe blog pentru ca este preferatul meu de la ei, iar de cel de la Garnier v-am povestit luna trecuta pe larg intr-o postare. Mi se pare unul din cele mai bune produse cu protectie solara incercate in ultimul an si o sa il cumpar pe viitor (pe acesta l-am primit de la Garnier). Produsul de la Purito mi-a placut, dar stiti probabil toata nebunia cu SPF-urile asiatice, asa ca nu o sa comentez despre el. Am incercat multe produse cu SPF in ultimul an, insa ce nu mi s-a potrivit am dat mai departe, asa ca va arat strict ce-am terminat.
 
Crema de ochi cu peptide de la MaxClinic si cea - tot cu peptide - de la Neogen au fost folosite pana la ultima picatura (sigur v-am povestit de ele lunile trecute in postari), daca va tenteaza le gasiti la Glowrious, alaturi de alte produse noi pe care le-au adus in ultima perioada. Produsele de la Avant Skincare le am din cutiile Pick'N'Dazzle si am terminat recent o crema pentru ochi si un ser cu colagen.

Serurile pentru ten au fost cele mai folosite vara asta asa cum se poate vedea foarte usor si layeringul a fost preferatul meu in zilele calduroase. Am dat gata 3 de la Physician's Formula (le gasiti aici si sunt si reduse in perioada asta) de care v-am povestit, mi-au placut la nebunie si fac exact ceea ce promit. La fel de mult mi-a placut serul cu Peptide de la Mario Badescu pe care l-am primit de la Douglas, insa nu pot sa zic acelasi lucru de serul cu peptide de cupru de la Niod (e primul produs care nu imi place de la ei, nu m-a incantat mirosul si nici nu l-am tolerat bine).

De la Paula's Choice am mai terminat alte cateva produse: serul din gama Calm (nu stiu al catelea tub este), un mini tratament cu retinol (si da, folosesc retinol tot timpul anului, de asta si am rezultate cu el - constanta este cuvantul cheie cand vorbim de retinol), un alt ser plin de antioxidanti din gama Earth Source (un alt produs preferat de la ei) si laptele tratament cu CBD (deja am luat altul). Pana la finalul lunii au 10% reducere la produsele full size pentru comenzile de peste 300 lei. Va recomand sa cititi articolul de aici, daca nu ati facut-o deja, ca sa intelegeti si mai bine cum e cu protectia solara si de ce este atat de importanta.

Crema de la -417 am folosit-o in special pe decolteu (stiti ca nu-s mare fana a cremelor in borcan, asta a fost primita la un eveniment), iar cele 2 produse de la Clinique mi-au placut si m-au tinut o gramada de timp, insa nu stiu daca o sa le mai iau din nou pentru ca ma incanta mai mult esentele/ tonerele asiatice. Pentru buze am terminat un balsam de buze de la Elizabeth Arden (nu e primul pe care il termin si probabil nici ultimul, desi nu ma incanta mirosul foarte tare) si un exfoliant de la Burt's Bees care initial mi-a placut, dar dupa o perioada parca s-a schimbat total. 

Desi nu e un produs cosmetic am pus aici si inca un tub de ViruProtect pentru ca este un produs care mie imi place mult - v-am povestit de el la inceputul anului si continui sa il folosesc. In timp ce scriam randurile astea mi-am dat seama ca nu am reusit sa termin nici un produs de curatare a tenului, desi vara asta au fost zile cand m-am spalat pe ten si de 3 ori (dimineata, dupa sala si seara), cauza fiind aceeasi: am desfacut foarte multe produse si am multe care sunt pe terminate.

Servetele demachiante de la Ivatherm au fost cadou la o revista, le-am folosit peste zi cand a fost foarte cald, nu imi plac in mod deosebit, asa ca nu prea am ce sa zic despre ele. Plasturii pentru ochi cu vitamina C de la Iroha imi plac la nebunie si ii am mereu in casa. Servetelele Efassor pentru sters vopseaua de pe piele mi se par cele mai eficiente, asa ca le tot folosesc dupa fiecare vopsire. Am terminat si cateva parfumuri: Tendre Folie de la Fiterman si cel de la Miss Kay le-am primit si le-am folosit cand si cand, in schimb Oui a l'Amour este preferatul meu de la Yves Rocher (il gasiti aici in varianta de 10 ml daca va tenteaza sa il incercati) si am terminat mai multe variante mini si full size in ultimii 2-3 ani.

M-am vopsit de mai multe ori in ultimele 3 luni pentru ca imi creste parul foarte repede si am din ce in ce mai multe fire albe de par, nu sunt fidela vreunei marci anume si cred ca ati vazut asta clar din postarile mele. Asa cum va ziceam la inceputul postarii am inceput o multime de produse noi si am baia plina, asa ca nu am terminat decat cateva produse din gama Bb Hairdresser's Invisible Oil de la Bumble and bumble (gama asta imi place la nebunie si v-am si povestit recent despre produse) si o masca de par de la Inebrya (ieftina si buna).

Tot la categoria par ma "laud" cu 2 sampoane uscate: unul spuma de la Schwarzkopf Professional din gama Osis+ (pe care l-am si recumparat de aici) si unul de la Londa (imi place mult, insa nu stiu unde sa il gasesc - pe asta l-am primit), un balsam leave-in de la Lorvenn (foarte misto produsul asta, nu costa deloc mult si m-a tinut luni intregi) si un spray de texturare de la Moroccanoil care nu prea m-a impresionat.

Am consumat mai multe creme de maini in varianta mini de la Rituals (n-am mai pastrat decat un ambalaj de la cea cu SPF) si una de la Ecooking (cred ca am primit-o cadou cu o revista, cam grasa pentru gusturile mele), 2 produse pentru curatat unghiile de la Ebelin si Cutex si o oja texturata de la Pupa Milano (si aici am niste dubii - stiu sigur ca am terminat si 2 oje metalice de la ei, insa nu stiu ce-am facut cu sticlutele goale).

Nu imi vine sa cred nici acum cate produse am putut sa incep pentru corp si ce am adunat in baie - noroc ca am o baie mare si nu e problema de spatiu, asa ca n-am terminat decat un gel si o spuma de dus de la Nivea si unul de la The Body Shop (cu ghimbir, cred a fost o editie limitata). Exfoliantul din gama Ritual of Jing de la Rituals mi-a placut la nebunie si o sa il cumpar din nou candva, gama asta a devenit rapid una dintre preferatele mele. 

Sper la urmatoarea postare de genul asta sa pot sa va arat din ceea ce folosesc acum pentru ca mi-am propus sa termin ce am (multe, recunosc si nu sunt mandra de asta - si am senzatia ca nu e prima data cand scriu asta in ultima perioada) si sa nu mai folosesc nimic nou pana nu termin din ele. Ar fi trebuit aici sa va arat si cateva produse cu SPF pentru corp, insa pentru ca le-am inceput si folosit cand am fost eu plecata le-am dat prietenilor care au plecat in vacanta pentru ca era pacat de ele.

Despre produsele de mai jos nu o sa spun mare lucru pentru ca sunt chestii esentiale si mereu apar in postarile astea: geluri de ras si deodorante. Cel de la Garnier cu magneziu a fost primit si mi-a placut mult, e pe lista mea cu "de cumparat" si mi-a placut si cel de la Elmiplant cu acid hialuronic, insa mi s-a parut ca s-a terminat extrem de repede, asa ca nu cred ca o sa il iau din nou.

Voi ati consumat multe produse vara asta? Sau pentru ca a fost cald ati mai rarit aplicarea produselor folosite?

6 comentarii

  1. Eu nu am folosit atat de multe , doar creme cu spf , bb cream , apa micelara , apa termala , mascara si ruj . Totusi , seara nu am renuntat la serumul cu AH / peptide , crema de ochi si o crema lejera hidratanta , aah ..si balsamul de buze . M-am limitat mult cu produsele de makeup , pentru ca a fost prea cald si in plus purtarea mastii a diminuat mult dorinta mea de a ma machia mai mult , dar la partea de ingrijire nu pot sa renunt , clar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asa e si normal vara, la cat de cald a fost mie mi se parea ca se scurgea tot de pe ten si eu nu am ten gras. :)

      Ștergere
  2. Eu fix la produse pentru corp am terminat cele mai multe vara asta, am ascuns din chestiile nedesfăcute sau abia începute prin dulapuri/sertare ca să mă focusez pe mai puține și să mai termin din ele. :))
    În schimb am senzația că n-am consumat prea multe pentru ten și de makeup nu știu dacă am consumat ceva. Trebuie să intru și eu în ambalajele goale zilele viitoare, să văd exact ce e pe acolo și să le duc la reciclat.
    Cu serumurile Physician's Formula m-ai făcut foarte curioasă, o să le studiez și eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am exagerat cu curiozitatile in ultima perioada, am 5 geluri de curatare in baie. :)

      Ștergere
  3. Crema cu protectie solara de la Garnier este si printre preferatele mele . Ai fost tare harnicuta :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au facut o treaba nemaipomenita cei de la Garnier cu produsul asta, merita din plin.

      Ștergere