Cumparaturi de final de luna

29.6.21

Mi-am cumparat cateva produse extrem de interesante si cu preturi mai mult decat bune in ultimele zile si m-am gandit sa vi le arat si voua pentru ca stiu ca va plac astfel de postari, mai ales cand e vorba de branduri pe care nu le vedeti laudate peste tot. Am dat o comanda pe Notino si am vrut sa ma rasfat putin, asa ca mi-am luat mai multe produse noi, dar am si recumparat unul pe care l-am mai avut si mi-a placut mult. Toate produsele au preturi mai mult decat accesibile, iar pe unele le-am luat si la oferta, asta fiind unul din motivele pentru care imi place sa cumpar de pe Notino.

Ziaja este un brand de care eu v-am tot povestit in ultimii ani pentru ca au produse bune si preturi mici (stiu ca multe dintre voi ati descoperit asa apa lor micelara), iar eu urmaream de ceva vreme gama Lemon Cake, asa ca am profitat si am luat 3 dintre cele 4 produse care sunt pe site: sapunul spuma pentru maini (e deja la bucatarie si imi place mult), exfoliantul pentru corp pe baza de zahar si gelul de dus jeleu (nu l-am folosit inca, insa mi se pare interesant conceptul). Mirosul este de vis, gasiti aici intreaga gama - ma tenta si crema de maini, insa am prea multe si nu am mai luat-o.

Am vazut noile ape micelare cu pompa si am luat varianta hidratanta Anti-Pollution, potrivita pentru purtatori de lentile de contact ce au ochi sensibili. Are o formula simpla si curata, este foarte practica si face exact ceea ce promite, iar pretul pentru 390 ml este mai mult decat bun. Imi place mult si am tot folosit-o in ultimele zile, nu contin alcool si nici parfum, peste 95% din ingrediente sunt de origine naturala, daca vreti sa o incercati o gasiti aici. Mai sunt inca doua variante disponibile, insa mie asta mi s-a parut cea mai potrivita pentru nevoile mele si am ales bine.

Ultimul produs pe care l-am luat de la Ziaja este o cutie de vaselina pe care am dat 5 lei - are 30 ml, ce aveam era deschis de ceva vreme si am zis ca e cazul sa iau o cutie noua pentru ca este un produs multifunctional care ajuta pielea deshidratata si care in sezonul cald poate ajuta in caz de arsuri sau alte probleme. Va las aici linkul pentru ca este un produs care trebuie sa existe in fiecare casa.

Despre Cloud Mask de la Bielenda stiu sigur ca v-am povestit atunci cand le-am descoperit si de atunci le-am tot cumparat pentru ca imi place cum imi simt tenul dupa ce le folosesc si pentru ca genul asta de bubble mask ma face sa zambesc mereu cand folosesc una. Varianta Banana Cabana este cea hidratanta si am luat-o cu o reducere mare, insa imi plac mult si celelalte variante - Merry Berry este preferata mea, insa nu e disponibila pe site de ceva vreme, asa ca am luat-o pe asta.

Am vazut ca au adus multe noutati de la Catrice si Essence si mi-au atras atentia astea doua produse: unul pentru buze si unul pentru sprancene. Lip Pyjama (o gasiti aici daca va tenteaza) este o masca de buze pentru noapte cu unt de shea, hyaluron gel si ulei de lavanda (asta nu am incanta foarte tare, dar nici n-am vazut detaliul asta cand am comandat-o), nu am apucat-o inca sa o incerc, daca e ceva de capul ei o sa va spun cu alta ocazie.

Celalalt produs pe care l-am luat este Volume & Lift Brow Mascara - waterproof, o mascara pentru sprancene cu o perie foarte mica si care vine in 4 variante de culoare. Eu am luat varianta transparenta pentru ca am sprancene bine definite si inchise la culoare si pretul mi s-a parut mult mai bun decat al produsului de la Maybelline pe care il folosesc acum. Nu am incercat-o nici pe asta, gasiti mai multe detalii aici despre produsul asta.

Ultimul produs pe care l-am luat este CBD Skin Tonic de la Canneff, un brand din Cehia de care nu am auzit pana acum si care mi-a atras atentia pe site. Formula produsului este cea care m-a convins sa il pun in cos: cannabidiol cristalin pur, 2 tipuri de acid hialuronic, prebiotice si un amestec de 10 tipuri de aminoacizi. De-abia am inceput sa il folosesc, deci nu pot sa emit inca o parere, dar tinand cont de formula ma astept sa ne intelegem mai mult decat bine. Nu am avut timp sa ma uit si la celelalte formule din gama asta, dar o s-o fac pentru ca mi-a starnit curiozitatea formula asta extrem de buna.

Voi ce v-ati cumparat in ultima perioada? Ati incercat vreunul din produsele din postarea asta?

2 comentarii

  1. Gama cu lemon cake de la Ziaja ți-am zis de pe Instagram că mă atrage, când am ocazia o să iau măcar un produs, iar de la Catrice sunt mare fană un alt rimel pentru sprâncene, o să mă interesez și de gama asta pentru că peria pare cam la fel.
    Am cumpărat foarte puține lucruri în ultima perioadă, sunt cu ochii doar după niște chestii anume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai avut si eu in trecut unul transparent de la ei, dar avea peria mult mai mare. Asta e ce trebuie.

      Ștergere