Dimineti cu Hey Honey

9.6.21

Au trecut cativa ani de cand am facut cunostinta cu brandul Hey Honey, produse pentru ten si corp pe baza de propolis si miere, care in Romania se gasesc in exclusivitate la Douglas. Am incercat atunci un ser si o masca care mi-au placut mult si inca mai folosesc concealerul Trick and Treat, iar in urma cu ceva vreme cei de la Hey Honey m-au contactat si m-au intrebat daca sunt de acord sa-mi trimita doua din produsele lor best seller. Am spus da pentru ca este un brand care mi-a placut mult si mi s-a parut interesanta propunerea lor, iar produsele sunt cruelty free. Am folosit produsele in ultimele saptamani, asa ca vreau sa va spun si voua mai multe despre ele in caz ca vreti sa le incercati.

Good Morning Honey Silk Facial Serum este produsul pe care il stiam pentru ca l-am mai folosit si pe care m-am bucurat sa il folosesc din nou pentru ca are o formula extrem de buna si o textura usoara care il face extrem de potrivit pentru dimineata, indiferent ca alegi sau nu sa te machiazi in ziua respectiva - este o baza de machiaj foarte buna si ajuta tenul sa ramana hidratat intreaga zi. 

Formula este pe baza de miere, ulei de catina, aminoacizi de matase, squalane, sodium hyaluronate, aloe vera si vitamina E, iar ambalajul opac cu pompa imi place mult si mi se pare foarte elegant. Pe penultima pozitie in lista de ingrediente apare si parfumul, insa este intr-un procent foarte mic si nu mi-a cauzat nici un fel de neplacere, este insesizabil. Serul este potrivit pentru toate tipurile de ten pentru ca protejeaza si hidrateaza, are o textura extrem de fina si intra imediat in piele.

Trick and Treat CC Cream Active Moisturizing Cream with Honey & Propolis este un produs mai nou si am fost extrem de curioasa sa il incerc pentru ca mi s-a parut foarte interesant, fiind un produs hibrid care ingrijeste tenul in timp ce ii ofera si acoperire. Nuanta pe care am ales-o eu este Light to Medium pentru ca asa am si concealerul si se adapteaza foarte bine culorii tenului meu, iar produsul mi-a placut de la prima folosire si am ajuns sa il folosesc foarte ten.

Formula este infuzata cu miere si propolis, dar pe lista de ingrediente se regasesc si alte ingrediente bune pentru ten care mentin hidratarea pe parcursul intregii zile, in timp ce tehnologia Triple Pigment ofera acoperire si blureaza imperfectiunile tenului. Efectul pe ten este unul natural, produsul nu se fixeaza in liniile fine si rezista impecabil pe ten intreaga zi, m-a surprins mai mult decat placut si se poate adapta la acoperirea pe care o doriti. L-am aplicat atat cu degetele, cat si cu un buretel umed si mi-a placut la fel de bun in ambele cazuri.

Ultimul produs pe care l-am incercat este I Peel Good Biomimetic Honey Peel Cream din care am avut o mostra de 5 ml, dar pe care nu l-am vazut pe siteul celor de la Douglas, deci nu stiu daca este inca disponibil in Romania. Este un exfoliant pe baza de miere, ulei de moringa, ananas si propolis, gandit pentru a indeparta celulele moarte si a oferi tenului luminozitate, in timp ce reduce hiperpigmentarile.

Se maseaza pe ten uscat 3-5 minute cu miscari circulare, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.

Ati incercat produsele Hey Honey? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu