Dualsenses Color Revive Root Retouch Powder de la Goldwell

11.6.21

Cautarea mea de produse care sa acopere radacinile crescute nu cred ca o sa inceteze curand. Am din ce in ce mai multe fire de par albe, parul imi creste foarte rapid si mereu caut produse care sa ma ajute cu problema asta, mai ales ca parul meu este foarte inchis la culoare si se vede destul de urat. Am cateva produse care imi plac si de care v-am povestit si pe blog atunci cand le-am descoperit (rimelul de la Syoss e primul care imi vine in minte acum - il gasiti aici daca va intereseaza), dar nu le pot folosi in orice situatie, asa ca mereu ma uit ce e nou in domeniul asta.

Ultimul produs pe care l-am luat este Root Retouch Powder din gama Dualsenses Color Revive de la Goldwell, un brand cu care m-am intersectat foarte rar si despre care nu stiu foarte multe lucruri. Pudra coloranta am luat-o de aici (am luat-o cand a avut o reducere de peste 30%, fiind un produs nu tocmai ieftin si cu un gramaj mic) si a fost ceva impulsiv, nu am cautat pareri despre produs. Produsul vine in 5 nuante, eu am luat-o pe cea mai inchisa dintre ele, Dark Brown to Black.


Nu stiam la ce sa ma astept cand a venit produsul pentru ca nu m-am uitat la detalii (de obicei nu fac asa, dar mai sunt si exceptii), asa ca primul lucru care m-a socat a fost cat de mic este recipientul - are doar 3,7 grame. Nu stiu ce-a fost exact in mintea mea sau unde s-a dus imaginatia mea cand am vazut produsul asta, dar nu ma asteptam la un fard cu aplicator - asta a fost primul meu gand. Insa am folosit produsul chiar in ziua in care mi-a ajuns comanda pentru ca nu ma vopsisem de ceva vreme si trebuie sa ajung undeva si mi-a placut.

Buretelul de aplicare putea sa fie mai bun (e nevoie de putina atentie pentru a lua produsul uniform), insa forma lui ajuta mult la o aplicare facila, iar produsul chiar e misto. Acopera firele albe si nu se transfera la atingere (lucru pe care eu l-am patit cu multe alte produse de genul retouch), e usor de folosit si in plus absoarbe excesul de sebum de la radacina, dand senzatia de par curat, proaspat spalat - eu nu am scalpul gras, deci nu pot sa zic cat de mult va face diferenta pe un par gras/ uleios.

Pudra nu este perfecta, dar e in top 3 produse pe care le-am incercat pentru problema asta. Daca aveti multe fire albe e nevoie sa insistati cu aplicarea si produsul migreaza putin daca se exagereaza cu cantitatea folosita, nu o sa va treziti cu dare colorate pe fata daca transpirati, dar e posibil sa se ia putin pe degete la trecerea repetata a mainii prin par. E mai degraba o solutie de urgenta cand trebuie sa mergeti undeva si nu ati avut timp sa va vopsiti, nu un produs pe care sa va bazati pe o perioada indelungata. Un alt plus este faptul ca rezista pana la prima spalare fara probleme, nu am simtit ca ma mananca scalpul dupa ce-am folosit-o.

Stiati de produsul asta? Voi ce folositi pentru a va acoperi radacinile crescute sau firele albe de par intre vopsiri?

Trimiteți un comentariu