3 produse pentru ten incercate in ultima perioada

17.6.21

In ultimele luni am incercat multe produse noi pentru ten, insa nu am apucat sa va povestesc despre ele mai nimic pentru ca nu am avut timp si nici stare, dar acum mi-am facut o cana mare de ceai si m-am gandit sa va spun despre trei dintre cele pe care le-am folosit constant. Produsele sunt din categorii diferite si de la branduri diferite, nu toate imi plac si nu cu toate m-am inteles si exact despre asta vreau sa va povestesc - despre preferinte, toleranta si despre modul in care privesc eu un produs atunci cand decid sa il aplic pe ten. 

Primul produs de care vreau sa va spun este Neogen Surmedic Perfection 100 All in One Facial Eye Cream (e o crema pentru fata si pentru ochi, dar stiti cum fac asiaticii cu denumirile) pe care am primit-o de la Rena de la Glowrious pentru ca stie ca imi plac la nebunie peptidele. Este primul produs pe care il incerc de la Neogen, un brand cruelty free cu produse eco friendly cu o tehnologie foarte avansata si care de-a lungul anilor a realizat produse si pentru alte branduri precum AHC si Dr.Jart+.

Formula cremei este una extrem de interesanta, are 3 tipuri de acid hialuronic cu dimensiuni diferite, 15 tipuri de peptide, 2 tipuri de colagen, niacinamide, adenozina, colagen, ceramide si fulgi de aur de 24k, iar textura este mai mult decat placuta: este bogata si emolienta, dar intra imediat in piele, nu lasa senzatia de piele grasa, iar finishul este unul luminos care ajuta tenul sa arate mult mai sanatos. Sistemul de dozare imi place la nebunie si am folosit produsul de cateva ori pe saptamana, singurul motiv pentru care nu am facut-o zilnic (pentru ca asa mi-am dorit) sunt uleiurile esentiale din formula care sunt prea mult pentru ochii mei sensibili, mai ales in perioada asta cand am dormit prost si sunt extrem de obosita. Daca nu aveti o problema cu uleiurile esentiale si cautati o crema anti-aging care sa ajute si cu fermitatea crema asta e misto (personal mi-as dori sa nu aiba atatea uleiuri esentiale, dar accept ca sunt oameni care le cauta si asta vor).

Copper Amino Isolate Serum 2:1 de la Niod este un produs extrem de scump si are o formula exceptionala care se adreseaza direct semnelor de imbatranire a pielii, este a doua generatie a acestui produs si contine 2% GHK peptides si multe alte chestii misto pentru piele. Avand peptide de cupru intr-o cantitate mare este albastru si are mirosul specific peptidelor de cupru - acru - si nu e deloc usor de tolerat cand il folosesti prima data. Eu l-am primit de la o prietena care l-a luat si nu a putut sa il foloseasca pentru ca o pisca pe multe zone, lucru care de altfel mi s-a intamplat si mie pe pomete unde am o zona mai sensibila, ceea ce ma face sa spun ca nu este un produs usor de tolerat.

Eu am avut varianta de 15 ml si am folosit serul timp de cateva saptamani cu pauze de cateva zile intre folosiri pentru ca atat a tolerat pielea mea (o piele care in mod normal tolereaza ingrediente active in concentratii mari si care nu reactioneaza decat la parfum si alcool sau la anumite uleiuri esentiale, in functie de formula), dar mi-e greu sa va spun ca a facut ceva nemaipomenit, mai ales ca nu m-am impacat deloc cu mirosul si am stat cu teama daca simteam ca mi se incinge pielea.

In teorie formula asta este bomba si produsul este cotat ca fiind unul de top pentru ca ajuta mult pe regenerare si productia de colagen, mie insa mi se pare destul de problematic si nu as da atatia bani pe el pentru ca este unul dificil si cu un miros care nu ma incanta deloc. Imi plac peptidele la nebunie, am mai folosit produse cu peptide de cupru, dar cand vine vorba de produsul asta am retineri, desi imi plac mult celelalte produse de la Niod pe care le am si le folosesc. Daca l-ati incercat as vrea sa imi spuneti si parerea voastra.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este Oat Cleansing Balm de la The Inkey List si este primul produs de la brandul asta care nu imi place de nici un fel. Este o nebunie cu produsul asta, l-am vazut atat de laudat si recomandat incat am vrut sa il incerc si mare mi-a fost dezamagirea. Formula e ok, promite ca indeparteaza machiajul si excesul de sebum, fara a sensibiliza sau irita tenul - ce sa nu-ti placa? Seamana a clei si cu cat ai mai multe produse pe ten cu atat e mai greu de curatat, imi simt fata murdara si unsuroasa de cate ori il folosesc. M-am gandit ca am nimerit eu unul prost, dar am o prietena care mi-a spus exact acelasi lucru.

Daca il folosesc atunci cand nu am decat protectie solara pe ten mai merge, desi nu imi place deloc senzatia de ten incarcat si unsuros care ramane indiferent de cate ori clatesc cu apa, insa daca mai am si ceva produse de machiaj (nu multe, ci ceva basic) ceea ce se intampla pe ten este un dezastru - simt ca imi ramane ceva ca o mazga sleioasa si nu curata cum trebuie. L-am folosit ca prim pas de curatare si am revenit cu un alt produs dupa de fiecare data, insa ma deranjeaza la ochi, nu imi place cum imi simt tenul si nu mi se pare ca face ceea ce promite. Pentru mine este un mare nu si nu inteleg nebunia din jurul lui.

Ati incercat vreunul dintre cele 3 produse de care v-am povestit?

Trimiteți un comentariu