Noutati de la Catrice

22.6.21

Am primit o multime de noutati de la Catrice in urma cu cateva saptamani si am tot zis ca vi le arat, dar nu am apucat pentru ca ... se intampla viata, iar mie nu mi-a stat deloc mintea la asta. Am incercat doar o parte dintre ele si despre astea o sa va si povestesc, intre timp am mai primit de la Catrice si alte produse, asa ca urmeaza un giveaway pe Instagram zilele astea cu produse Catrice si Essence pentru ca unele le aveam deja si altele stiu ca nu le voi folosi (precum cele pentru sprancene). Produsele se gasesc deja la DM, dar si pe Emag, insa le gasiti on-line si pe alte siteuri.

One Step Skin Perfector mi-a atras atentia de la inceput si mi se pare un produs extrem de interesant - este un primer 4 in 1 cu SPF20 ce ofera si putina acoperire, pigmentii de generatie noua se adapteaza in momentul aplicarii pe ten, iar formula contine si un derivat de vitamina C care ajuta mult pe partea de luminozitate. Are o textura usoara, intra repede in piele, iar rezultatul este un ten luminos si cu aspect sanatos, daca sunteti in cautarea unui primer cu mai multe beneficii chiar merita incercat.

Desi am o multime de pudre incepute n-am rezistat si am incercat True Skin Mineral Loose Powder, o formula hidratanta cu acid hialuronic si cu efect matifiat, dar cu o textura matasoasa pentru ca m-a facut curioasa. 52% din ingrediente sunt minerale si pudra chiar se topeste pe ten, nu incarca deloc si rezista destul de bine pe tenul meu normal. Se poate folosi atat peste fondul de ten, cat si singura pentru un efect de soft-focus, imi place mult si sistemul de dozare,

Am primit 3 produse pentru buze, insa n-am apucat sa incerc decat doua si chiar imi plac mult cele pe care le-am incercat. Power Full 5 Lip Care (varianta din poza este 030 Sweet Cherry - pe buze este mult mai natural decat in poza, toate nuantele sunt subtile) este pe baza de castravete, pepene rosu, goji berry, radacina de ghimbir si acid hialuronic, este o formula bazata pe ingrijire si hidratare. Nu este deloc lipicios si arata foarte bine pe buze, nuantele se pot combina intre ele pentru a crea o culoare personala.

Celalalt produs pe care l-am incercat este Watermelon Shine Glow Lip Balm cu arome de pepene si vine intr-un ambalaj metalizat extrem de dragut. Culoarea este activata de pigmentii din buze, nuanta de rol pal fiind una placuta si subtila. Hidrateaza si are un finish lucios extrem de placut, este genul de produs usor de luat in geanta si aplicat fara mari batai de cap.

Produsul pe care nu l-am incercat este Ultimate Stay Waterfresh Lip Tint care promite ca nu se transfera nici macar cand purtam masca. Vine in 4 nuante si formula promite a fi una rezistenta, dar comoda la purtat. Daca vreti sa il incercati urmariti giveawayul care urmeaza pentru ca premiul va include si un produs de acest fel, intr-o nuanta asemanatoare cu cea din poza.

Produsul pentru sprancene nu l-am incercat pentru ca nu folosesc asa ceva si nici nu e nuanta mea, dar are o perie interesanta si am citit niste pareri extrem de bune despre el, este disponibil in 3 nuante din ce-am vazut pe siteul lor. Ce am incercat insa si-mi place este Lift Up Volume & Lift Mascara, un rimel ce vine atat in varianta waterproof (are aceleasi ambalaj, doar ca este bleu tubul), cat si non-waterproof cu o formula imbogatita cu proteina de orez si provitamina B5 care face exact ceea ce promite: alungeste, ofera volum si rezista foarte bine, fara sa se intinda. Este usor de folosit, desi peria este una masiva, iar ochii mei il tolereaza extrem de bine.

Nu am apucat sa incerc cele doua produse Glam & Doll Easy Wash Off care promit o demachiere usoara doar cu apa, dar le am in plan zilele urmatoare - nu prea mi-a ars de machiat la ce perioada grea am avut. Rimelul promite curbare si volum, iar linerul ar trebui sa fie waterproof and smudge proof, asa ca o sa le incerc sa vad cum sunt pentru ca par extrem de interesante. Imi place si ambalajul produselor, iar formulele sunt vegane.

Ultimele 3 produse pe care vreau sa vi le arat sunt pentru unghii si sunt interesante toate 3, insa n-am apucat sa incerc decat picaturile pentru uscarea rapida a unghiilor care imi plac mult - inainte am folosit varianta de la Essence si sunt cam acelasi lucru. Formula contine 3 tipuri de ulei (migdale, macadamia si kukui) si nu are silicon, pretul este mai mult decat bun, daca sunteti in cautarea unui astfel de produs chiar nu are sens sa dati bani multi pe branduri mult mai scumpe.

Baza de unghii sub forma de spray mi se pare extrem de interesanta si promite uscare in doar 40 de secunde, are o formula cu ulei de floarea soarelui, glicerina si vitamina E si chiar sunt curioasa sa vad cum e. Formula ojelor Stronger Nails contine un complex de minerale si ajuta mult unghiile uscate si fragile, sunt disponibile 10 nuante extrem de frumoase, cea din imagine este 07 Expresive Pink - cea care mi-a atras insa atentia este 05 Tough Cookie.

Cum vi se par noutatile de la Catrice? Ce produse ati vrea sa incercati?

2 comentarii