Se poate si asa (32)

20.3.19

Nu stiu cum reusesc de fiecare data sa aman postarea asta pana adun o multime de produse pe care le daram de nu stiu cate ori si care incep sa ma calce pe nervi oricat de bine le ascund eu. Asa s-a intamplat si de data asta si am fost extrem de aproape sa nu mai fac nici o poza si sa duc cele doua sacose direct la gunoi. Dar pana la urma m-am mobilizat si am facut pozele si am scapat de ambalajele goale. Cred ca au trecut vreo trei luni de la ultima postare de genul asta, asa ca sunt ceva produse, chiar daca nu apar toate in poza pentru ca am fost plecata si am terminat o multime de miniaturi (si cateva produse de machiaj) pe care le-am lasat pe unde am fost.


Am fost foarte atenta cu tenul meu in ultimele luni pentru ca vremea mi-a dat batai de cap si pielea mea a tot dat semne de revolta, asa ca am avut si mai multa grija de cat de obicei si asta o sa se vada in ceea ce am terminat. De la Paula's Choice am terminat o multime de produse: serul Omega+ Complex (preferatul meu de la ei, clar o sa-l recumpar, momentam am noua crema din gama asta), trei produse din gama Defense (mi-au placut toate, dar SPF-ul este clar preferatul meu si l-am luat din nou pentru ca imi place la nebunie), un mini exfoliant cu BHA, gelul pentru ochi (intre timp i s-a schimbat ambalajul, mi-a placut, dar nu mi se pare o necesitate, cel putin pentru mine) si cel mai bun produs al lor din punctul meu de vedere: Clinical 1% Retinol Treatment pe care l-am luat iar imediat ce l-am terminat pe asta.

Am terminat un lapte demachiant de la Pupa Milano si unul de la Andalou Naturals, doua demachiante bifazice de la Nivea (atat cel bleu, cat si cel roz sunt extrem de bune, nu as putea sa aleg un preferat dintre ele), o lotiune 4 in 1 de la Bielenda (v-am povestit despre ea pe blog) si un gel pentru zona gatului de la Sesderma (acum am tot de la ei alt produs de genul asta, dar dintr-o alta gama). Crema exfolianta din gama NutriFocus de la Douglas mi-a placut la nebunie (intreaga gama e interesanta si v-am si povestit despre produse pe blog) si probabil ca la iarna o s-o iau iar. Am reusit sa termin si trei geluri de curatare pentru ten de la Bielenda, Elemis si Yves Rocher.


Am terminat si cateva produse pentru par, dar parca nu asa multe ca in alte dati si explicatia este una simpla: curiozitatea a invins iar si am umplut baia de multe produse care mi-au starnit interesul, asa ca nu am avut mare succes sa termin ce era inceput. Nu am mai gasit vopseaua de par reell'e in DM (au alte nuante, dar nu negru), asa ca m-am orientat catre Revlon Colosilk (nu ne-am inteles deloc de data asta, desi in trecut chiar mi-a placut) si Syoss Gloss Sensation (am luat-o la un super pret de pe importdirect si mi-a placut mult).

Am terminat Fiber Infusion de la Londa Professional (imi place la nebunie tratamentul asta, vreau sa-l iau din nou), o lotiune de indepartat petele de vopsea de pe piele de la Syoss, samponul si masca de la I.C.O.N. (v-am povestit despre ele intr-o postare la inceputul anului), samponul si balsamul Brilliance de la Wella, o miniatura de la Kerastase, un sampon si un balsam travel size de la Moroccanoil si un mini spray pentru volum de la Briogeo (ma gandesc sa imi iau varianta full size de pe Cult Beauty).


Pentru corp am terminat extrem de putine produse pentru ca - asa cum v-am spus si mai devreme - am fost extrem de curioasa si am inceput o multime de spume de dus si creme pentru corp, lucru de care nu sunt mandra, dar care este un mare adevar. Asa ca la terminate pot sa va arat un exfoliant de corp de la I love ... (sunt misto, le gasiti aici la un pret extrem de bun cand sunt la oferta - 12,99 lei), un iaurt de corp si doua miniaturi din gama cu menta de la The Body Shop. Deodorantele de la Nivea si gelul de ras de la Balea nu aveau cum sa lipseasca.


Am folosit multe masti si produse pentru baie la plic in ultimele luni, ce va arat acum este o mica parte pentru ca nu am pastrat toate ambalajele si multe le-am folosit cand am fost plecata in weekenduri. Mastile de la Beauty Face si cea de la Pupa mi-au placut mult, la fel si mastile termice pentru ochi de la Miniso (de care v-am si povestit intr-o postare cand le-am descoperit). Am incercat si multe masti pentru maini si picioare si mi-au placut, dar nu m-a fascinat niciuna.

Sarurile de baie de la Aura Cacia imi plac mult si m-am bucurat de ele in serile reci, am mai terminat cateva si de la Kneipp si alte branduri pe care le-am cumparat din Muller in urma cu ceva vreme. Am incercat plasturii pentru dureri menstruale de la BienPlus, insa nu se compara cu cei de la Barza care chiar merita incercati.


Am terminat mai multe produse de machiaj, dar nu m-am intors cu ambalajele goale acasa (chiar mi se pare o prostie) asa ca pot doar sa va arat fondul de ten compact Active Light de la Pupa Milano (care mi-a placut mult si l-am recumpara), pudra Infallible Pr-Glow de la L'Oreal care din pacate nu se gaseste la noi si doua rimeluri: Devil Eyes de la Douglas si Definicils de la Lancome (ambele imi plac la nebunie).


Voi cum stati cu produsele terminate? Avem ceva produse terminate in comun?

5 comentarii

  1. Cum sunt mastile de maini? Si eu am testat o gramada, dar astea nu le stiu. Produse kneipp sunt foarte bune, am avut gel de dus si crema de corp de magnolie. Iubesc miniaturile de cosmetice chiar acum mi-am luat din farmacia tei ceva de la maroccanoil-spray termic, ulei de par. Am terminat multe produse gen gel de dus, creme de corp, creme de maini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa mainile hidratate, dar nu este un efect care sa se mentina. :)

      Ștergere
  2. Ce de produse, mai ales ce de PC! Din gama Defense mai am o grămadă din cleanser și ser, deși le folosesc constant, dar se pare că sunt mai zgârcită. :)) Cea de noapte a fost prima dusă și am acum spre final și SPF-ul.
    Devil Eyes știi cât îmi place și mie, am și eu unul pe terminate, bifazicul Nivea îmi place și el, iar cu Wella și Kerastase m-ai făcut să mă întreb de când n-am mai încercat ceva... Adevărul e că nici n-am prea avut succes cu ce am încercat în trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar crema de noapte o mai am pentru ca am folosit-o mai rar, am altele care imi plac mai mult.

      Ștergere
  3. Nici eu nu am mai gasit nuanta de vopsea pe care mi-o doream de la rell`e asa ca m-am reorientat spre Kallos cu care m-am inteles bine in trecut. Trebuie sa-mi iau si un nou gel de ras asa ca o sa caut varianta vazuta la tine.

    RăspundețiȘtergere