7 intr-o saptamana #206

17.3.19


Am asteptat sfarsitul asta de saptamana cu nerabdare pentru ca am vrut sa ma odihnesc si sa ma plimb fara sa stiu ca am ceva de terminat sau ca trebuie sa ajung cine stie unde si exact asta am facut: am dormit, m-am bucurat de timp in aer liber, m-am gandit, am ras, mi-am facut cateva pofte si m-am incarcat cu energie. Urmeaza o perioada care vine cu niste schimbari in viata mea si nu vreau ca asta sa imi afecteze ritmul de viata, asa ca incerc sa balansez lucrurile cat pot.

Miniso este o adevarata tentatie pentru mine, am ajuns de doua ori saptamana asta la ei. Prima data am pus ochii pe un burete de machiaj extrem de simpatic care mi-a atras pur si simplu atentia cand ma plimbam prin magazin, iar a doua oara m-am dus cu un scop precis: sa cumpar difuzorul de uleiuri esentiale pe care l-am vazut pe contul lor de Instagram si de care v-am spus mai multe pe Stories. Am primit o invitatie frumoasa si interesanta de la cei de la Yves Rocher care aniverseaza 60 de ani de existenta, dar si o bratara cu un mesaj care imi place la nebunie.

Joi am fost la un eveniment organizat de cei de la Xlear si am aflat o multime de lucruri interesante despre respiratie si igiena nazala. Au lansat Sinus Rescue, un nou spray pentru decongestia nazala care pe langa xylitol si apa de mare contine si uleiuri esentiale de oregano si arbore de ceai. Le-am cunoscut pe Ana Maria Apostol, medic ORL, si pe Ela Banica, medic ortodent, si am plecat de la eveniment cu o multime de informatii de care vreau sa va spun si voua pentru ca mi se par extrem de utile.

Saptamana asta am exagerat cu cumparaturile si vor urma cateva postari pe tema asta pentru ca am sa va arat o multime de produse, atat cosmetice, cat si de alt gen. Am cateva carti noi de citit (daca ma urmariti pe Instagram probabil stiti deja ce am cumparat), insa aseara am vazut la Inmedio cartea Prin ochii ei scrisa de Sarah Pinborough (probabil ati auzit de Behind Her Eyes de pe Netflix realizat dupa aceasta carte) si am fost curioasa sa o citesc. De-abia a fost lansata de Editura Litera si se gaseste doar la centrele de presa, a fost 20 lei.

Voi ce-ati facut saptamana asta?

4 comentarii

  1. Îmi place invitația de la Yves Rocher, ingenioasă ideea!
    Cartea asta m-ar interesa și pe mine, am remarcat serialul pe Netflix, dar n-am știut ce-i cu el. Văd că o și recomandă Stephen King, din ce scrie pe copertă, ceea ce-mi trezește și mai tare curiozitatea. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu m-am uitat la serial, dar cartea mi-a atras atentia. :)

      Ștergere
  2. A fost o saptamana foarte frumoasa , ma bucur enorm ca a venit primavara . Astept cu interes postarile cu , cumparaturi , te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apar zilele astea, m-am apucat deja de ele. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere