7 intr-o saptamana #205

10.3.19


Saptamana asta am incercat sa nu ma agit deloc si sa ma bucur de fiecare moment asa cum a venit, am primit multe surprize care m-au bucurat si am incercat si eu la randul meu sa fac mici bucurii celor din jurul meu. Nu am pierdut mult timp cu pozele pentru ca am preferat sa savurez clipa decat sa o "regizez", asa ca nu am surprins decat cateva momente din tot ce-a insemnat saptamana asta, dar e bine pentru ca amintirile raman in suflet.

Am primit la inceputul saptamanii de la Douglas un buchet de flori insotit de un ruj lichid metalic care imi place mult, are o nuanta superba si cu ocazia asta m-am uitat si pe site la ce noutati au si am vazut in gama proprie de machiaj 3 pasi pentru Sensation'Eyes (un primer pentru gene si doua rimeluri din care unul cu fibre) care mi-au atras atentia. Si tin sa va spun cu ocazia asta ca produsele de la The Ordinary sunt deja pe site si se vor putea comanda in curand. 

Dupa ani in care nu m-am atins de sushi deloc a ajuns sa imi placa cu adevarat, asa ca saptamana asta mi-am facut pofta de 2 ori. Joi am ajuns la un eveniment organizat de Cosmopolitan impreuna cu Elmiplant si am aflat mai multe despre gama Detox cu carbune activ, o gama anti-poluare gandita pentru a curata si proteja pielea de efectele vietii in orasele aglomerate. In gama sunt patru produse: un gel de curatare, o apa micelara si doua creme (una de zi si una de noapte).

Printre surprizele pe care am apucat sa le "prind" la poza se numara coletul superb de la Nivea si o pereche de cercei de vis. Nivea a realizat o noua colaborare cu Mihaela Glavan si a pregatit o surpriza pentru luna martie: 5 combinatii diferite de produse in cea mai de succes geanta semnata de designer. Daca inca mai aveti cadouri de facut sau vreti pur si simplu sa faceti cuiva o bucurie ideea este extrem de frumoasa.

Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare si timp petrecut cu oameni dragi mie, dar si cateva planuri pentru perioada urmatoare pentru ca vreau sa fac niste schimbari. M-am bucurat de vremea frumoasa si de soare, m-am relaxat si am ras mult. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Și eu m-am bucurat de surprizele de care am avut parte, dar și de cele pe care le-am dăruit! Eu mă simt împlinită când dăruiesc, mai ales când văd fericirea pe chipul acelor persoane!Sushi n-am mâncat niciodată, dar, deși nu prea mă omor eu cu peștele, m-aș risca să încerc! O duminică frumoasă vă doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie pestele imi place, insa nu imi place ideea de carne cruda, insa sushi e exceptia. :)

      Ștergere