Noutati de machiaj de la Douglas

9.11.18

Produsele de machiaj de la Douglas au mai aparut pe blog in diverse postari de-a lungul timpului pentru ca sunt bune si au preturi decente. Recent am primit cateva noutati de-abia lansate si le-am incercat pentru ca mi-au starnit curiozitatea si am vrut sa va povestesc si voua mai multe despre ele. Gasiti toate produsele de machiaj marca proprie Douglas aici sau direct in magazine daca vreti sa le incercati si sa vedeti cum sunt inainte de a cumpara.


Am fost extrem de curioasa sa incerc Ultimate Foundation pentru ca nu am folosit pana acum nici un fond de ten de la Douglas si Ultimate Foundation a fost gandit pentru femeia cu un stil de viata activ. Este un fond de ten lichid, cu o textura cremoasa, care promite ca rezista pe ten si in conditii de activitate fizica intensa. Formula este una interesanta si are molecule inovatoare care se activeaza in timpul efortului fizic.

Nuanta pe care o am este 10 City of Bright si mi se potriveste perfect. Desi fondul de ten este unul cu acoperire medie (care prin aplicarea in straturi poate ajunge usor la o acoperire mare) si finishul este unul natural mat, se simte extrem de confortabil pe ten, nu usuca deloc pielea, iar aspectul final este unul luminos si sanatos. M-a surprins mai mult decat placut si mi se pare extrem de potrivit pentru a fi folosit zilnic pentru ca nu usuca tenul, ci il mentine hidratat si ii ofera un aspect sanatos si uniform.


Panoram'Eyes Mascara mi-a starnit interesul de cum am dat cu ochii de perie pentru ca poate fi indoita la 90 de grade printr-o simpla rotire, iar perii sunt sub forma de spirala. Mie imi plac mult rimelurile de la Douglas, am laudat Devil Eyes de multe ori pe blog si am fost extrem de curioasa sa vad cum e Panoram'Eyes. Este un rimel care promite volum, alungire si curbare.

Perii spiralati ajuta la definirea genelor si varful conic reuseste sa prinda si cele mai mici gene. Formula este lichida si se usuca repede, iar nuanta de negru este una intensa. Panoram'Eyes alungeste si defineste extrem de bine genele, pentru a oferi si volum genelor trebuie aplicate 2-3 straturi - daca aveti gene dese ce au nevoie de alungire si definire chiar face o treaba buna.


Smart Shine Lipstick este un produs cu dubla functie: ingrijeste buzele datorita formulei cu mango salbatic, insa ofera si o culoare stralucitoare cu finish umed. Am vazut ca sunt 16 nuante, insa nu stiu daca la noi sunt disponibile toate - cea pe care o am eu este 13 Voluptuous Desire, dar am vazut pe site cateva nuante de nude extrem de frumoase. Chiar vreau sa ajung in magazin sa vad cum sunt pentru ca formula rujului este extrem de reusita - hidratata si cu un finish extrem de frumos.


Folositi produse de machiaj din gama proprie Douglas? Cum vi se par?

4 comentarii