Rasfat cu Matcha Green Tea de la Tesori d'Oriente

6.11.18

Ultima perioada a fost extrem de incarcata pentru mine si au fost rare momentele cand am reusit cu adevarat sa uit de tot si sa ma relaxez, desi incercari din partea mea au fost multe. Insa serile trecute am reusit sa "fur" cateva momente pentru mine, sa fac un dus, sa ma intind pe pat cu castile in urechi si sa nu ma gandesc la nimic timp de minute bune, ocazie tocmai buna sa incerc produsele din gama Matcha Green Tea pe care le-am primit recent.

Matcha Green Tea, inspirata de ritualul de pregatire a ceaiului Matcha, este o gama proaspata care da energie si mi se pare potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Notele proaspete de citrice se combina foarte bine cu cele ale ceaiului Matcha, iar caldura este data de condimente, lemn si mosc, rezultatul final este unul intens, dar care nu oboseste, ci mai degraba relaxeaza si ajuta la atingerea unui stari de bine.

Aromele Tesori d'Oriente sunt puternice si iti capteaza atentia si nici Matcha Green Tea nu este o exceptie, dar aroma este mult mai proaspata si mai putin feminina, chiar o vad potrivita pentru intreaga familie. Cred ca daca ar fi sa ma gandesc la doua cuvinte care sa descrie starea pe care mi-o dau produsele astea as alege relaxare si rejuvenare.


Produsele de la Tesori d'Oriente au preturi mai mult decat accesibile, le gasiti si in super marketuri, iar mie imi plac mult in serile cand am nevoie de liniste. Anul asta am descoperit si gama Ayurveda de la ei, o gama cu o aroma mai puternica si mult mai orientala pe care am pastrat-o pentru serile friguroase si de care am inceput sa ma bucur recent.

Ati incercat gama Matcha Green Tea? Folositi produse de la Tesori d'Oriente?

2 comentarii