Dorinte de Black Friday de pe Notino

16.11.18

M-am uitat si aseara si in dimineata asta la ce oferte Black Friday sunt pe partea de beauty si cu mici exceptii nu am gasit nimic care sa ma dea pe spate. V-am lasat cateva linkuri pe Facebook pentru ce mi s-a parut interesant, iar pana la momentul asta tot ce am cumparat este un ceas pentru un cadou de Craciun. 

Insa pe Notino Romania am de gand sa plasez o comanda pentru ca am vazut cateva seturi care mi-au atras atentia. In ultimul an am cumparat de multe ori de la ei si brandurile pe care imi plac mult sunt Lumene, Sesderma, Artdeco si Bath&Body Works. Oferta lor de Black Friday a inceput pe 12 si tine pana pe 25 noiembrie, asa ca mai aveti timp sa puneti produsele in cos daca va tenteaza. Notino in perioada asta ofera:

- transport gratuit pentru toate comenzile de minim 250 lei
- 25% reducere la brandurile de top folosind codul BF25RO
- reduceri de pana la 60% la cosmetice si produse bestseller


Ce nu am de gand sa cumpar? Lumanari si nu pentru ca nu vreau sau pentru ca cei de la Notino nu au branduri din care sa alegi, ci pentru ca las placerea asta pentru luna decembrie. Daca va plac lumanarile si tartele de ceara cum imi plac si mie aruncati o privire la selectia lor pentru ca sunt cateva branduri care chiar merita: Kringle Candle, Woodwick si Country Candle sunt primele care imi vin in minte. Iar daca aveti bani de cheltuit pe asa ceva selectia lor de nisa pentru parfumurile de casa este una extrem de misto.

Ce am pus deja in cos? Un set de la Sesderma cu un ser din gama Azelac si o crema din gama Retises - il gasiti aici la un pret extrem de bun, un set de la Lancome cu rimelul Hypnose Doll Eyes si are 3 miniaturi de rimel care sunt practic inca un rimel - aici puteti sa vedeti ce contine, cateva produse de par de la Toni&Guy si cateva spume de dus Vanilla Caramel de la Nivea pentru cadourile de Craciun (cu reducerea de 25% pretul pe bucata este 9 lei).

Ieri am trecut prin magazinul Notino din Promenada Mall si am vazut un calendar advent de la Lancome extrem de interesant, insa nu-l mai vad on-line astazi, dar poate mai apare. Stiu ca v-a placut mult in schimb calendarul de la Nivea cand vi l-am aratat pe Facebook, cu reducerea de 25% puteti sa il luati cu mai putin de 97 lei - il gasiti aici

Ultima mea tentatie este un parfum si mai exact La Nuit Tresor a la Folie de la Lancome, dar o sa stau potolita pentru ca nu am nevoie de un parfum nou. Daca cautati ceva pentru voi sau pentru cadou am vazut cateva seturi extrem de interesante pentru Ma Vie de la Hugo Boss, Because It's You de la Emporio Armani, Aqua Divina de la Bvlgari, Tresor de la Lancome, Black Opium de la Yves Saint Laurent, Olympea de la Paco Rabanne, Signorina de la Salvatore Ferragamo si multe altele.


Voi ce ati comandat pana acum? Vi s-a parut vreo oferta de neratat?

Trimiteți un comentariu