Gama Skin Illuminating de la Elizabeth Arden

5.11.18

Gama Skin Illuminating de la Elizabeth Arden a fost ceva vreme pe lista mea de dorinte pentru ingrijirea pielii si in urma cu cateva saptamani mi-am satisfacut in sfarsit curiozitatea. A trecut mai bine de o luna de cand am inceput sa folosesc cele trei produse de care vreau sa va povestesc astazi, asa ca simt ca e momentul sa va dau mai multe detalii despre ele pentru ca am vazut ca v-au starnit interesul cand vi le-am aratat pe Facebook si Instagram.

Skin Illuminating este o gama gandita pentru luminozitate si produsele au formule extrem de bune cu ingrediente care chiar functioneaza. Pe langa cele trei produse de care o sa va spun eu mai multe in gama asta mai sunt doua creme, o emulsie si un ser pentru ochi. Stiu ca am vazut la un moment dat si un gel de curatare si un toner in gama asta, dar in momentul asta nu mai sunt pe siteul oficial, deci nu stiu ce sa cred.


Skin Illuminating Brightening Day Serum are in formula vitamina C, niacinamide, peptide, pudra de diamant, particule care capteaza lumina si silicon soft focus (tehnologia soft focus se foloseste atat in produsele de ingrijire, cat si in cele de machiaj). Produsul este gandit pentru a reda luminozitatea tenului, a estompa petele si roseata, in timp ce hidrateaza tenul, ii ofera fermitate si un aspect radios pe care toate il cautam.

Imi place mult produsul asta si cum imi arata tenul dupa ce il folosesc. Desi este un produs scump estimez ca o sa imi ajuta cam 3 luni, sunt suficiente 3 picaturi pentru ten si gat. Formula este una densa si aplicatorul nu mi se pare cel mai reusit pentru ca sunt momente cand produsul iese mai greu din pipeta, insa produsul in sine merita - intra imediat in piele, tenul ramane hidratat si cu un aspect luminos si pielea pare mai ferma.


Skin Illuminating Retexturizing Pads sunt dischete exfoliante cu acid glicolic si aminoacizi si mi se par o alternativa extrem de buna pentru acizii exfolianti. Cutia are 50 de dischete exfoliante, extrem de subtiri, dar dintr-un material rezistent. Desi folosesc exfolianti chimici de cativa ani, nu am incercat pana acum dischete exfoliante si chiar eram curioasa sa vad cum se comporta si daca merita.

Eu le folosesc dupa ce mi-am curatat tenul pentru a indeparta ultimele urme de machiaj (daca este cazul) si pentru a exfolia tenul la suprafata. Sunt extrem de blande si chiar reusesc sa ii ofere tenului un aspect luminos si curat dupa ce le folosesc. Nu cred ca as renunta la acizii exfolianti pentru a folosi exclusiv doar dischete de genul asta, insa imi place sa le folosesc de 2-3 ori pe saptamana, atunci cand nu am timp sau chef pentru o rutina de ingrijire care sa ocupe mai mult timp.


Skin Illuminating Brightening Night Capsules este serul de noapte din gama asta. Cei de la Elizabeth Arden au lansat serurile incapsulate de ceva vreme (gama cu ceramide de la ei imi place mult si capsulele merita incercate) si nici cel din gama asta nu face exceptie. Mie imi place mult tipul asta de ambalaj pentru ca produsul este protejat si nu isi pierde proprietatile, dar mi se pare si extrem de usor de folosit: ai rupt capsula, ai aplicat produsul si gata.

Formula este una extrem de misto cu vitamina C, niacinamide, extract de lemn dulce si SpectraBright care minimizeaza aspectul petelor si al rosetii, in timp ce ii ofera tenului un aspect radios si sanatos. Textura pare uleioasa, insa este foarte usoara si se simte extrem de bine pe ten - se topeste si intra imediat in piele, lasand tenul cu un aspect luminos si cu o senzatie de hidratare care mie imi place la nebunie, mai ales in perioada asta.


Gama Skin Illuminating m-a convins si acum am trei game de la Elizabeth Arden care imi plac: Prevage, gama cu ceramide si Skin Illuminating si recunosc sa imi place la nebunie sa combin produsele intre ele. Serul de noapte Skin Illuminating aplicat dupa Superstart Skin Renewal Booster din gama Prevage se simte fantastic pe ten, capsulele cu ceramide aplicate dupa dischetele exfoliante la fel si as putea continua mult si bine.

Ati incercat produsele din gama Skin Illuminating? Folositi produse de ingrijire a tenului de la Elizabeth Arden?

2 comentarii