Palete Pupa Milano Make Up Stories

26.11.18

Am fost extrem de nerabdatoare sa va arat paletele din colectia Make Up Stories de la Pupa Milano, asa ca in weekend mi-am facut timp de poze si swatchuri. V-am intrebat pe Facebook care va place cel mai mult si mi-ati spus ca Cosmic Queen, asa ca e pastrata pentru voi (si nu o sa vedeti swatchuri) alaturi de alte cateva produse de la Pupa. O sa urmeze in decembrie un giveaway care o sa va placa in mod sigur.


Sunt patru palete in colectia asta, fiecare paleta contine 10 nuante in 3 texturi diferite. Fardurile mate au o concentratie ridicata de pigmenti si chiar mi se pare ca sunt extrem de misto pentru o textura mata, cele satinate au un efect matasos si o textura cremoasa, iar cele metalizate contin rasini, ceruri si uleiuri si sunt extrem de pigmentate. Paletele au 18 grame si costa 105 lei (cei de la Pupa Milano inca au reduceri si astazi puteti sa luati paletele astea cu 30% reducere).

Hot Flame este o combinatie de nuante arse de arama si chihlimbar cu nuante calde si vibrante de aur si mustar si este perfecta pentru toamna. Cele 10 nuante sunt Black Tea, Wild Sahara, Fire, Glam Camel, Desert Dust, Sandal, Eden, Volcano, Gold Seduction si Sand. Este o paleta extrem de interesanta si calda care imi aduce aminte de palete de la branduri mult mai scumpe.


Spicy Nudes este paleta care mi-a atras atentia de cum am vazut-o in magazin pentru ca are numai nuante purtabile si usor de combinat. Cele 10 nuante sunt: Black Pepper, Dark Chocolate, Ginger, Caramel, Honey Sand, Morning Expresso, Peanut, Toasted, Pancake si Dreamy Cream. Black Pepper este o nuante de negru cu reflexe argintii si mi se pare ca are cea mai proasta pigmentatie din paleta asta, dar compenseaza Dark Chocolate, Caramel si Peanut care sunt de vis.


Bright Violet este o nebunie de culori si imi place mult de tot. Fardurile mate nu sunt extrem de pigmentate, insa textura permite sa te joci cu ele si asta rezolva cumva problema. Cele 10 nuante sunt: Royal Amethyst, Magenta Maniac, Exotic Jam, Famous, Cherry Tree Blossom, Mauve, Guilt Free, Bush, Nectar si Blush. Culorile se pot combina pentru a obtine o multitudine de lookuri interesante.


Cosmic Queen este ca o galaxie de culori, albastrul profund si griul petrol intens cu sclipiri metalice permit crearea unor machiaje intense, iar celelalte culori mai cuminti pot fi folosite pentru un machiaj de zi cu zi. Cele 10 nuante sunt: Drama Black, Electric Blue, Galactic Green, Celestial, Stardust, Grey Emotion, Stone, Earth, Space Storm si Milky Way si cine va castiga paleta asta sigur se va bucura de ea.


Cum vi se pare colectia Make Up Stories? Care dintre palete este pe gustul vostru?

4 comentarii

  1. Toate sunt pe gustul meu 😍 mai ales că am o nebunie cu palatele 💕😂

    RăspundețiȘtergere
  2. paletele astea insumeaza tot ce e acum pe piata, ca si pasionat de makeup sau MUA, daca le iei pe astea, ai tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt versatile si nu prea lipseste nimic in materie de nuante.

      Ștergere