Paula's Choice Calm Repairing Serum

15.11.18

Serul meu preferat de la Paula's Choice este Resist Omega+ Complex Serum si v-am spus de multe ori de el pe blog pentru ca este un produs extrem de bun. Luna asta cei de la Paula's Choice Romania au 10% reducere la seruri si boostere si multe oferte interesante (daca vreti ceva de la ei urmariti maine siteul), daca va confruntati cu un ten deshidratat combinatia dintre serul Omega si boosterul cu acid hialuronic este de incercat.

Insa astazi nu despre produsele astea vreau sa va povestesc, ci despre serul din gama Calm pe care l-am luat in vara cand tenul meu a reactionat la ceva (nu am descoperit la ce) si nu ne mai intelegeam de nici un fel. Gama Calm este formulata special pentru tenul sensibil si usor iritabil, eu am incercat doar exfoliantul 1% BHA care imi place la nebunie si de care v-am si povestit pe blog.


Calm Repairing Serum are o textura fluida si se absoarbe imediat in piele. Formula este una extrem de misto, contine o multime de antioxidanti, acid hialuronic, ceramide si proteine vegetale si a fost gandit pentru a calma iritatia tenului si a estompa roseata, probleme cu care tenul sensibil se confrunta extrem de des. Combinatia de ingrediente reparatoare si calmante chiar face ce trebuie si eu am vazut o diferenta de la prima aplicare. 

Serul concentrat poate fi folosit pe orice tip de ten si se poate aplica fara probleme si in zona ochilor. Daca aveti piele sensibila sau va confruntati cu rozacee si eczeme si nu ati gasit nici un produs pe care tenul vostru sa-l tolereze merita sa il incercati pentru ca ingredientele din formula reduc factorii ce favorizeaza roseata persistenta si sensibilitatea. Eu am continuat sa il folosesc si dupa ce pielea mea si-a revenit si imi place la nebunie.


Ati folosit produse din gama Calm de la Paula's Choice? Care este serul vostru preferat?

2 comentarii