Produse Essence ce merita incercate

13.11.18

Essence este unul dintre primele branduri care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la produse de machiaj cu pret bun si care merita incercate. V-am aratat saptamanile trecute pe Facebook noua lor colectie de toamna Fall Back to Nature, iar astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse de la ei care imi plac si pe care le-am tot folosit. Unele sunt noutati, iar altele sunt produse pe care le am de ceva vreme. Aici puteti sa vedeti toate noutatile de la Essence si sunt sigura ca o sa va faceti rapid o lista de dorinte.


Fondul de ten Insta Perfect are o formula lichida si un finish mat si nu contine alcool, ceea ce pe mine ma incanta. Este un fond de ten care se poate aplica in straturi fara sa incarce tenul, asa ca acoperirea tine strict de nevoile si preferintele voastre. Nuanta pe care o folosesc eu este 30 Funny Ivory si mi se potriveste extrem de bine. Daca cautati un fond de ten usor care se rezista bine pe ten si sa aiba un pret extrem de bun, atunci Insta Perfect merita incercat.

Camouflage + Matt Concealer costa pana in 15 lei si este un concealer mat cu acoperire mare. Vine in doua nuante: 10 Light Rose si 20 Light Ivory, eu folosesc cea de-a doua nuanta si imi plac mult formula si aplicatorul. Daca aveti tenul inchis la culoare probabil ca o sa fie prea deschise cele doua nuante, insa pentru un ten deschis spre mediu sunt potrivite. Face o treaba foarte buna pe zona de sub ochi si nu am simtit ca usuca zona, chiar daca are un finish mat. Nu acopera tatuajele asa cum se lauda, insa eu nici nu caut asa ceva la un produs de genul asta.


Daca va plac blushurile mate si vreti sa nu aruncati o gramada de bani Essence are niste optiuni foarte bune - blushurile astea mate sunt pana in 15 lei si desi, nu sunt foarte multe nuante, culorile sunt purtabile si interesante. V-am mai povestit despre ele pe blog si chiar le recomand, asa cum merita incercate si pudrele de fixare a machiajului.

Un alt produs care imi place de la ei este paleta #beYOUtiful din colectia Million Nude Faces, are niste culori extrem de potrivite pentru perioada asta. Pentru ochi va recomand sa incercati si noile farduri Melted Chrome, arata intr-un mare fel si nuantele sunt superbe, dar o sa va povestesc mai multe despre ele cu alta ocazie.


Despre rujurile lichide Colour Boost v-am mai povestit pe blog, insa doar in varianta Vinylicious pentru ca pe asta o incercasem. Noutatea este ca acum se gasesc si in varianta mata - Mad about Matte - si vin in 7 nuante. Nuanta din dreapta este 04 Mad Matters si arata foarte bine pe buze. Pretul pentru rujurile astea este in jur de 13 lei si merita incercate - sunt pigmentate si nu usuca rau buzele, insa nu exceleaza la capitolul rezistenta.


Va plac produsele de la Essence? Ce recomandati de la ei?

4 comentarii