Mr. Scrubber a ajuns in Romania!

19.11.18

Mr. Scrubber s-a lansat luna trecuta in Romania si cred ca ati aflat si voi pana acum de misteriosul Mister S. Cine este Mr. Scrubber si ce face? Este un brand de exfoliere si ingrijire, care a venit la noi cu trei linii de produse: scruburi naturale (pentru ten, corp si buze), masti naturale (pudra sau gata preparate) si seruri de curatare si demachiere. Produsele au in compozitie doar elemente naturale, precum cafea pura de esenta tare, ovaz, uleiuri naturale, vitamina E, sare roz de Himalaya sau trestie de zahar.

Mr. Scrubber a aparut pe piata in 2015 si la momentul asta brandul este prezent in 8 tari. Produsele pot fi achizitionate on-line de aici (livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 99 lei) dar se gasesc si pe Emag, puteti sa vedeti intreaga oferta aici. Arata extrem de bine si aromele sunt de vis, daca va plac produsele de genul asta chiar va recomand sa le incercati pentru ca sunt un adevarat rasfat pentru piele.


Scrubul pentru corp cu ovaz si migdale dulci este primul produs pe care l-am incercat pentru ca imi plac produsele exfoliante pentru corp si eram curioasa sa vad cum e. Pe langa fulgii de ovaz si boabele proaspat macinate de cafea, produsul are 7 uleiuri (migdale dulci, samburi de piersica, avocado, masline, seminte de struguri, macadamia si shea), zahar brun, sare de mare si vitamina E. Particulele exfoliante sunt de diverse dimensiuni si poate fi folosit si de cineva cu pielea mai sensibila pentru ca nu este foarte abraziv.

Produsul se aplica pe pielea umeda si se maseaza prin miscari circulare, insistandu-se pe portiunile mai problematice unde pielea este mai aspra sau mai groasa (coate si genunchi in mod special). Mr. Scrubber recomanda sa se lase produsul pe piele 4-5 minute, dupa care sa se clateasca. Eu l-am clatit rapid si pielea a ramas neteda si hidratata, nu am simtit nevoia sa aplic crema hidratanta dupa folosirea scrubului.


Am primit si doua produse pentru ingrijirea tenului. Masca hidratanta cu trei tipuri de argila, extract de bujor si pudra de perle nu am apucat inca sa o incerc, dar pare extrem de interesanta. Ceea ce am incercat insa este spuma de curatare cu ulei esential de manuka si extract de bambus care curata si hidrateaza. Are o textura extrem de blanda si se aplica pe tenul umed. Am tot folosit-o in ultimele saptamani si imi place senzatia de ten curat si hidratat pe care o am dupa ce folosesc produsul asta. Daca aveti tenul mixt sau gras exista alte doua variante de spuma potrivite pentru acest tip de ten.


Ati incercat produsele Mr. Scrubber? Cum vi se par?

2 comentarii