La Vie Est Belle L'Eclat de la Lancome

12.11.18

La Vie Est Belle a fost lansat in 2012 si cred ca este unul dintre acele parfumuri pe care nu ai acum sa nu le recunosti. Lancome intotdeauna a reusit sa creeze parfumuri semnatura si acelasi lucru s-a intamplat si cu La Vie Est Belle. Mi-ati spus si voi de multe ori ca va place si ca este parfumul vostru preferat si il simt si eu de multe ori in jurul meu. Este clar un parfum care a prins extrem de bine.

Istoria mea cu parfumurile Lancome este una interesanta. Copilaria mea este impregnata de aroma lui Magie Noire, parfum pe care mama l-a iubit intotdeauna, iar unele dintre cele mai frumoase amintiri ale mele sunt legate de Hypnose, parfum care mi-a fost alaturi in multe ierni. Am avut o aventura frumoasa si cu Miracle, iar pe lista mea de dorinte este La Nuit Tresor A La Folie, un parfum senzual care mi-a placut de la prima mirosire. Insa astazi vreau sa va povestesc despre La Vie Est Belle L'Eclat lansat anul trecut de Lancome.


La Vie Est Belle L'Eclat este creatia Annei Flipo si a lui Dominique Ropion, la fel ca si celelalte variante care au tot aparut. Notele de varf sunt bergamota, mandarina si frezie, notele de mijloc sunt floare de portocal, flori albe, iasomie sambac si iris, iar notele de baza sunt lemn de santal, vanilie si patchouli.

La Vie Est Belle L'Eclat este un parfum floral oriental. Notele florale se combina foarte bine cu notele citrice, iar baza lemnoasa ofera parfumului senzualitate. Este un parfum pudrat si mie mi se pare potrivit pentru toamna, insa l-as purta si in zilele de primavara cand am nevoie de ceva usorm dar cu caracter. Nu ma fascineaza, dar imi place si imi da o stare de bine. M-as aventura chiar sa spun ca dintre toate flankerele La Vie Est Belle, L'Eclat imi place cel mai mult.


Va place La Vie Est Belle? Dar varianta L'Eclat?

6 comentarii

  1. Nu am folosit acest parfum, însă Hypnose e preferatul meu și al mamei de la Lancome

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca mi-e si mie pofta de Hypnose, o varianta mai mica macar. :)

      Ștergere
  2. Am folosit acest parfum💖💖

    RăspundețiȘtergere
  3. La vie est belle in varianta clasica nu m-a dat pe spate, desi multa lume il adora. In schimb acest flanker e supeeer misto, mi se potriveste atat de bine. Are ceva special :) Acum cateva saptamani am mirosit Tresor Nuit Folie, stiu ca iti place, primul gand cand l-am simtit a fost Hypnose..poate vanilia aia dementiala e devina. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca mie nu mi-a adus aminte de Hypnose, dar are ceva fascinant in el si inca mi-e gandul acolo. :)

      Ștergere