7 intr-o saptamana #191

25.11.18


Saptamana asta m-a obosit maxim, a fost grea si plina de evenimente mai putin placute despre care nici macar nu vreau sa-mi amintesc. Important e ca finalul de saptamana a venit cu relaxare si cu o stare de spirit mult mai buna, iar pentru mine este tot ce conteaza. Cand timpul mi-a permis am citit si am savurat multe cani de ceai. Am profitat ca cei de la Twinnings UK au avut si ei Black Friday si am plasat o comanda cu cateva arome noi si delicioase. Daca sunteti si voi iubitoare de ceai gasiti aici oferta lor.

Cei de la Bonduelle mi-au trimis o surpriza si m-au provocat sa imi las imaginatia sa se exprime si sa inventez o poveste culinara. Conservele lor sunt mereu prezente in bucataria mea, asa ca nu cred ca voi avea vreo problema sa creez ceva delicios si rapid. Pe siteul Bonduelle gasiti retete pentru a va inspira atunci cand nu aveti idei. Spui povesti cu ce gatesti! e o campanie care mi-a adus un zambet pe buze.

Am ajuns rapid in cateva magazine saptamana asta si am vazut ca deja decoratiunile pentru sarbatori au aparut peste tot. Am fost la Mega Mall unde s-a deschis un magazin Miniso, cred ca ati auzit si voi de brandul asta japonez. Am iesit de acolo cu cateva produse: un suport pentru bijuterii (erau mai multe modele, mie mi-a placut elefantul), o pereche de casti, o pensula de machiaj, o lumanare parfumata si dischete demachiante. 

Ieri am primit o comanda data pe Bonami in urma cu ceva vreme si m-am bucurat mult cand am vazut ca lumanarile de la Goose Creek au ajuns intacte. In trecut am primit 2 sparte la rand, de data asta au fost ok. Aromele pe care le-am luat sunt: Bedtime Stories si Warm & Welcome, amandoua sunt delicioase si daca vor mai avea curand vreo campanie cu brandul asta cred ca imi mai iau o aroma, iarna imi place la nebunie sa ard lumanari si sa miroasa delicios in toata casa.

Am profitat de weekend si m-am relaxat pentru ca aveam mare nevoie de asta, nu m-am simtit de mult timp asa obosita si iritata, asa ca acum ma simt mult mai bine si sunt pregatita pentru perioada urmatoare. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. A fost o săptămână fff grea. O prietena încerca probabil sa ma consoleze și mi-a zis ca Mercur era retrograd. Habar nu am ce a fost, dar a fost greu de tot în anumite privințe și nu știu când o sa se termine. Am o mașină nouă, am făcut abia 14000km și e defecta!!! Maine trebuie sa o duc în reprezentanta. Da Doamne sa știe sa o facă. Nu mai am zile de concediu, trebuie sa cerșesc o învoire. Sa fim sănătoși! Ce sa mai zic???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca toata lumea a trecut printr-o perioada aiurea, sper ca s-au mai aranjat lucrurile si acum e mai bine.

      Ștergere
  2. Saptamana mea a fost bunicica spre buna :) Cu ganduri, cu treaba si cu citit. Am descoperit o carte absolut fabuloasa - Iubeste si fii iubit(a) de Domnica Petrovai - este despre relatiile sanatoase, wow cate revelatii am avut. A, si azi noapte am visat cu Shrek :)
    Zile blande :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca macar tu ai avut zile frumoase, ale mele au fost de tot rahatul si sunt eleganta. :)

      Ma uit si eu dupa carte, m-ai facut curioasa.

      Ștergere