7 intr-o saptamana #190

18.11.18


Saptamana asta a fost extrem de ciudata pentru mine, a venit cu niste conflicte la care nu ma asteptam si a trebuit sa pun punct unor lucruri pentru ca am considerat ca asa e mai bine pentru mine. Insa am avut parte si de multe momente frumoase si de cateva surprize care mi-au placut extrem de mult. Am primit cateva bratari noi si combinatia din prima poza imi place mult, asa ca am purtat-o de cateva ori saptamana asta. O alta placere a mea a fost ceaiul cu aroma de ciocolata cu menta de la The Republic of Tea pe care nu il mai savurasem de ceva vreme.

Cei de la Bottega Verde mi-au trimis un colet supriza si mi-a placut tare mult ideea lor cu Survival Kit pentru Black Friday. Mi-au trimis cateva miniaturi din gama cu argan (si asa am aflat si eu ca acum au si produse in format mini), dar si doua produse de machiaj pe care nu le-am incercat pana acum. Aici gasiti ofertele lor pentru Black Friday, aruncati o privire la parfumuri pentru ca am vazut preturi bune. 

Am umblat printre parfumurile mele si am redescoperit Black Musk de la The Body Shop, un parfum senzual si dulceag pe care il port doar cand vine frigul. Am ajuns in Douglas zilele trecute pentru a afla mai multe despre colectia Wild Romance pe care cei de la Artdeco au lansat-o de curand la noi. Despre produsele Artdeco v-am tot spus pe Instagram, insa o sa va povestesc si pe blog mai multe pentru ca mie imi plac mult si merita o promovare mai buna.

Tot printre noutatile din ultima perioada se numara si paletele din colectia Make Up Stories de la Pupa Milano. Cele patru palete lansate arata intr-un mare fel, gasiti unboxingul pe contul meu de Instagram, oricum am intentia sa va povestesc in curand mai multe despre ele pentru ca merita. Cei de la Pupa mi-au trimis si colectia Glow Obsession care este de vis, dar urmeaza sa va spun si despre produsele astea mai multe. Au si ei ceva promotii de Black Friday, le gasiti aici.

Desi eu nu sunt bautoare de cafea am lasat la final surpriza primita de la Tchibo pentru ca imi place mult ideea campaniei lor. Aici puteti sa vedeti detaliile campaniei si sa va personalizati propriile cani, iar daca va uitati in galeria bloggerilor o sa vedeti si cum arata cana pe care am personalizat-o eu. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Ce colectie Artdeco? Tocmai de la ei mi-am ales ceva cand am fost la Viena, rimel mov. De la bottega verde mi-am comandat printre fardurile stick si miniaturi, pe care le ador, nu stiam, dar le-am gasit pe site alaturi de gel de dus cu cafea cu ceva efect. Se pare ca mi-am facut o traditie sa imi comand numai de BF de la ei. Si saptamana asta s-a invartit intre gaudeamus-3ture si asiafest.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o săptămână frumoasa 💞

    RăspundețiȘtergere