7 intr-o saptamana #189

11.11.18



Saptamana asta a fost una zapacita, cred ca asta e cel mai potrivit cuvant pentru a o descrie. Parca nu m-am inteles deloc cu timpul si de fiecare data am reusit sa fiu pe fuga. M-am bucurat insa de culorile toamnei si de cateva produse de machiaj pe care le-am redescoperit in sertarele mele. Am redescoperit si cateva parfumuri pe care le-am folosit iarna trecuta si care imi plac mult, asa ca le-am tot purtat.

Florile si ceaiurile aromate mi-au facut mai frumoase zilele si serile. Imi plac mult surprizele facute doar pentru ca asa simti, mi se par cele mai frumoase si mai pline de semnificatie. Am primit saptamana asta cateva cadouri care mi-au placut la nebunie, am primit si cateva produse extrem de interesante, dar nu am avut timp sa fac poze si nici sa va spun mai multe despre ele si nu ma incanta deloc situatia asta, dar asta e.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine o evadare din Bucuresti, una de care aveam foarte mare nevoie dupa ultimele saptamani. Am ales Brasovul pentru ca am mai avut o tentativa in vara de a pleca si, din cauza unor probleme aparute in ultima secunda, a trebuit sa aman planul asta si am ramas cu gandul acolo. Nu am avut foarte mult timp la dispozitie, practic am petrecut cam 28 de ore in Brasov, dar am avut timp sa-mi satisfac cateva dorinte.

M-am plimbat prin Piata Sfatului pentru ca n-am mai facut asta de foarte multi ani, chiar eram curioasa cum o sa mi se para dupa atata amar de vreme. Un alt loc unde am vrut sa ajung a fost Strada Sforii, cea mai ingusta strada din Europa de Est (are 80 metri lungime si o latime intre 1,11 si 1,35 metri). Iar ceea ce mi-am dorit cel mai mult sa vad a fost Brasovul de sus, asa ca am fost la telecabina si am urcat la Varful Tampa. Fiind weekend a fost extrem de aglomerat si am pierdut mai mult decat planificasem, dar a meritat din plin. Daca va intereseaza sa va arat mai multe imagini din Brasov si sa va povestesc mai mult spuneti-mi in comentarii si o sa fac o postare separata despre asta.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii