Multe noutati din ultimele saptamani

24.7.18

Au fost lansate multe produse in ultimele saptamani, iar eu nu am apucat sa vi le arat si nici sa va spun despre ele, asa ca m-am gandit ca astazi sa adun cateva din cele care mi s-au parut interesante si sa va povestesc putin despre ele in caz ca aveti nevoie de inspiratie pentru achizitii sau tentatii noi in perioada urmatoare. Nu am apucat sa le incerc, va spun doar ce sunt si de ce mi-au atras atentia, daca va intereseaza review pentru ceva anume spuneti-mi in comentarii si o sa tin seama pe viitor.

Tesori d'Oriente este un brand care mie imi place mult si de care v-am mai povestit de multe ori pe blog. Produsele lor au preturi bune si aduc ideea de spa la tine acasa. Ultima gama pe care au lansat-o este Ayurveda, de inspiratie orientala, cu aloe vera, galbenele, ulei de amla, neem si susan. Misterul Indiei a fost extrem de bine conturat in gama asta si daca va plac aromele orientale o sa va placa sigur - aroma este una intensa si eu o sa astept pana la toamna s-o folosesc pentru ca stiu ca o s-o apreciez mai mult atunci.


O alta lansare care mi s-a parut extrem de interesanta vine de la B.U si este vorba de noua gama In Action Zero%. Am tot folosit deodorantele lor in ultimele saptamani si pielea mea sensibila le-a tolerat extrem de bine. Noua gama nu contine saruri minerale, alcool si nici clorhidrat de aluminiu si vine in doua variante: deodorant Invisible cu capsule parfumate care se activeaza la contactul cu transpiratia si roll on conceput cu Malador Control Neofresh Technology.


Pupa Milano a lansat doua produse noi in gama Sport Addicted, despre sprayul cu SPF v-am povestit saptamana trecuta pentru ca mi-a placut la nebunie si l-am terminat cat am fost la mare, insa nu am apucat sa incerc tratamentul gel intensiv Effect Workout, care actioneaza asupra retentiei de apa, ofera fermitate si tonifica. Formula este pe baza de acid hialuronic si un amestec exclusiv de extracte vegetale care incetinesc stocarea grasimilor si stimuleaza lipoliza. Este un produs scump (115 lei) care promite multe, de-abia astept sa-l incerc.


Yves Rocher a lansat samponul concentrat I Love My Planet, dupa ce anul trecut ne-a surprins cu gelurile concentrate pentru dus despre care v-am povestit dupa ce le-am incercat. 98% din ingrediente sunt de origine vegetala si formula nu contine silicon, parabeni si nici conservanti, sticluta asta mica de 100 ml ar trebui sa ajunga pentru 30 samponari. Samponul este deja disponibil in magazine, cat si on-line si costa 15,90 lei.


Am fost extrem de bucuroasa cand am primit coletul de la Farmec cu noile ambalaje si noul produs din gama Doina pentru ca mi-am amintit de bunica mea care intotdeauna avea in casa un lapte Doina, sunt sigura ca si voi aveti amintiri legate de Doina si femeile dragi din viata voastra. Noile ambalaje au capac mov de tip flip-flop, care face dozarea mult mai usoara. Noutate este laptele cu galbenele, care poate fi folosit atat pentru demachiere, cat si ca lapte hidratant pentru corp.


Ultimul produs nu este unul cosmetic, dar cred ca este unul care prezinta interes pentru noi toate - este vorba de Bonflor de la Laboratoarele Fiterman, sinbioticul de care are nevoie flora intestinala. O flora intestinala sanatoasa este mult mai importanta decat ne imaginam noi - atunci cand apare un dezechilibru la nivelul acesteia (mai putine tulpini probiotice si mai multe bacterii rele) pot fi afectate si sistemul digestiv, imunitar, nervos si hormonal.


Va tenteaza vreunul dintre produsele de care v-am povestit mai sus?

4 comentarii

  1. Eu sunt mare fan Farmec, dar produsele Doina nu le-am mai folosit de mica. In scoala generala ma demachiam doar cu Doina, poate este timpul sa-l incerc din nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele Doina si eu le folosesc deoarece prin formularea sa echilibrată, cu un conţinut apreciabil de glicerină, ulei mineral, ceruri naturale şi sintetice, Doina – Cremă nutritivă vitaminizantă furnizează pielii cantitatea optimă de substanţe hidratante şi emoliente, reface filmul hidro lipidic protector de la suprafaţa pielii, asigurând o protecţie eficientă împotriva substanţelor agresive, vântului, temperaturilor scăzute, poluării etc. Conţinutul de vitamină E previne procesele oxidative şi contribuie la regenerarea pielii.Insa de ceva timp mia atras atentia cele de la Yves Rocher deține mai multe game de geluri de duș, iar mie îmi plac toate!

    RăspundețiȘtergere