Colectia Nivea Soft Mix Me

3.7.18

Cei de la Nivea au lansat pentru vara asta o colectie de trei creme noi, Nivea Soft Mix Me, cu parfumuri delicioase, gandite pentru a se asorta cu starea ta de spirit din fiecare moment. La baza celor trei produse noi se afla formula clasica a cremei Nivea Soft, iar cele trei arome au fost dezvoltate de maestri parfumieri parizieni si pot fi folosite individual sau combinate.


Cele trei arome sunt: Happy Exotic cu parfum energizant de fructe exotice (ananas, citrice si cocos), Chilled Oasis cu un parfum proaspat de frunze verzi si menta si Berry Charming cu un parfum intens si delicios de capsuni, zmeura si mere. Combinand cele patru variante (varianta clasica si cele 3 arome noi) se pot crea pana la 25 de arome unice.

Cremele au 50 ml si pot fi luate fara probleme in geanta sau in bagaj, mi se pare extrem de misto ideea celor de la Nivea. Preferata mea este Chilled Oasis, e proaspata si racoritoare si intra imediat in piele. Nu am apucat sa le combin pana acum, dar zilele astea ma joc cu ele sa vad ce iese. Mie imi place oricum sa amestec aromele si v-am mai spus asta, asa ca sigur o sa-mi placa sa ma joc cu cremele astea noi.


Cum vi se par ideea celor de la Nivea? Va tenteaza sa incercati cremele? Daca raspunsul este da gasiti pe Facebook un giveaway unde puteti castiga pe langa alte produse Nivea si aceste creme.

4 comentarii

  1. Chiar asteptam un articol despre cremele acestea, sunt curioasa de rezultate. O sa le incerc 👍

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, ador produsele Nivea. Cred ca sunt super faine si placut de incercat, stiu foarte bine varianta soft clasica pe care am cumparat-o de multe ori.
    :)

    RăspundețiȘtergere