7 intr-o saptamana #174

28.7.18


Postarea asta ajunge pe blog astazi pentru ca luni este ziua mea si eu ma pregatesc sa plec la munte si nu vreau maine sa stau si sa public postari, vreau doar sa ma bucur de momentul asta din viata mea si sa respir. Au fost cateva zile grele pentru mine si simt nevoia sa schimb locul, sa ma relaxez si sa nu ma gandesc la anumite lucruri care ma apasa.

Tocmai pentru ca au fost zile incarcate am ales sa petrec timp cu mine in aer liber si m-am plimbat de cateva ori prin parc, am citit o carte care mi-a placut mult (o gasiti aici daca va tenteaza), mi-am facut salate colorate si gustoase si m-am bucurat de florile din perioada asta. Am incercat sa ma duc spre ceea ce stiu ca ma linisteste si-mi face bine, iar excesul de energie l-am consumat la antrenamentele de XBody.

Ieri s-au implinit 3 ani de cand Bella a plecat din lumea asta (a murit nu-mi place cum suna si nu vreau sa il folosesc) si sufletul meu a fost incarcat cu multe emotii si amintiri. Am in jurul meu oameni misto, care ma cunosc si stiu cum iubesc si au vrut sa ma bucure, asa ca am inceput sa primesc cadouri de ziua mea de la inceputul saptamanii. Un cadou care mi-a bucurat sufletul intr-un mod care nu merita limitat la niste simple cuvinte este noul parfum Bella de la Nina Ricci, daca vreti sa va spun mai multe despre el o s-o fac intr-o postare separata.

As vrea in perioada urmatoare sa scriu cateva postari mai de suflet pentru ca as vrea sa va povestesc niste lucruri, sa discutam despre viata si despre multe altele. Nu ma mai lungesc, va doresc un weekend frumos si nu uitati sa va bucurati de ceea ce aveti deja in viata voastra.

8 comentarii

  1. Draga Camelia, te urmaresc de ceva timp cu mult interes si imi plac foarte mult postarile tale.Fiind si eu o fata destul de plinuta, si avand in vedere ca la noi piata de fashion la haine este destul de limitata, poate ai putea scrie mai multe articole despre :de unde se pot cumpara haine frumoase pentru fetele supraponderale de preferat on-line deoarece nu locuiesc in Bucuresti, cum sa nu luam in seama rautatile celor din jur, cum sa ne simtim bine la plaja fara sa ne pese de privirile "interesante" ale celorlalti.....Te-ai lovit de prejudecati in lumea de beauty blogger fiind o persoana grasuta? As vrea si eu sa imi fac un blog de beauty & makeup...imi plac foarte mult toate produsele de machiaj si ingrijire corporala, insa sunt reticenta avand in vedere ca la noi in Romania persoanele supraponderale sunt privite "altfel" decat cele slabe :-(
    Un weekend placut si " La multi ani!" anticipat!
    Cu drag, Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, nu stiu daca sunt cel mai indicat om sa scriu despre asta pentru ca eu duc propria mea lupta si nu e deloc usoara. In ceea ce priveste oamenii care judeca problema e la ei, nu la tine. Nimeni nu stie prin ce trece un alt om, cel mai usor e sa ridici piatra si sa dai. E mult mai greu sa fii om si sa ai sentimente. Ceea ce pot insa sa-ti spun este sa nu lasi pe nimeni niciodata sa te opreasca din a face ceea ce iti doresti.

      Ștergere
  2. La multi ani!Sa fii fericita,sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!Cu drag,Aura Gherghin

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde e facuta prima poza? E asa frumoasa...

    RăspundețiȘtergere