Un nou parfum de la Infinite Love

27.4.18

Prima mea intalnire cu parfumurile de la Infinite Love a fost in 2015 si v-am povestit in postarea de aici cum mi s-au parut parfumurile incercate atunci. In ultimele saptamani am inceput sa folosesc un nou parfum de la ei, primit la Spring Beauty Event. Cum fetele imi stiu slabiciunea pentru Flowerbomb de la Viktor&Rolf am gasit in punga parfumul York (K-156), care se asemenea extrem de bine cu Flowerbomb.


Parfumurile de la Infinite Love au acelasi tip de ambalaj (simplu si curat) si vin in doua gramaje: 50 si 100 ml, iar preturile sunt mai mult decat rezonabile, respectiv 65 si 95 lei. Pe site gasiti atat parfumuri pentru femei, cat si pentru barbati si sunt arome inspirate (unele sunt identice, ba chiar persista mai mult) de parfumuri bine cunoscute.

York, inspirat de Flowerbomb, este o explozie florala, o combinatie de bergamota si ceai, orhidee si frezie, precum si iasomie, portocal si trandafir, cu accente de mosc si patchouli. Am fost extrem de curioasa sa vad cum este parfumul pentru ca Flowerbomb are ceva special si n-am crezut ca pot gasi ceva similar la un pret mult mai mic. La prima mirosire mi s-a parut ca aduce, dar ca e diferit, insa dupa ce parfumul s-a asezat pe piele mi-am schimbat total parerea si am fost mai mult decat incantata. 

Nu este atat de fin si sofisticat precum Flowerbomb, insa in proportie de 90% este aceeasi aroma speciala si senzuala si mie imi da exact aceeasi senzatie pe care o am cand folosesc Flowerbomb, ceea ce cred ca spune tot. Persistenta este medie, dupa 5 ore inca il simt pe piele, insa diferenta de pret este uriasa si cred ca este un compromis mai mult decat acceptabil.


Mi-e dor de cateva parfumuri pe care nu le-am avut de ceva vreme si ma tenteaza sa mai incerc cateva parfumuri de la Infinite Love: Ibiza (K-091/ Nina de la Nina Ricci), Noisy (K-190/ Amarige de la Givenchy)  si as incerca si Cosenza (K-114/ Crystal Noir de la Versace) sa vad daca chiar seamana.

Ati incercat parfumurile lor? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Draga mea, nu le am încercat, nu cred :))
    Dar mie de fel, îmi plac mult parfumurile puternice.. nu grețoase, dar puternice.. 💗 pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor o sa ai ocazia, sigur gasesti ceva pe gustul tau.

      Ștergere