Ganduri si cateva planuri

20.4.18

Ultimele luni au fost destul de agitate, am trecut prin multe situatii care m-au facut sa ma gandesc la anumite lucruri si sa regandesc multe dintre activitatile mele. Viata are un mod interesant de a-ti arata ce conteaza cu adevarat si eu am fost atenta la tot ce s-a intamplat in jurul meu in ultima perioada. Am incercat sa privesc din exterior lucrurile care mi s-au intamplat si sa nu las emotiile sa puna stapanire pe mine. 

Nu mi-a iesit mereu, dar am facut multi pasi mici si am reusit sa privesc chiar si cele mai neplacute lucruri dintr-un alt punct de vedere. De-a lungul timpului m-a ajutat foarte mult faptul ca am incercat sa gasesc ceva pozitiv in fiecare lucru pe care l-am trait si am incercat sa-mi amintesc asta ori de cate ori lucrurile n-au iesit asa cum mi-am dorit chiar daca am dat tot ce-am putut.

Am realizat ca nu trebuie sa lupt in locul nimanui si ca tot ceea ce conteaza la finalul zilei este starea mea si ceea ce simt. Am ajuns intr-un punct in care nu prea mai las nimic sa ma afecteze (si cand spun asta nu ma refer ca nu mai simt sau ca nu sunt empatica cu oamenii si trairile lor), am ajuns sa accept ceea ce nu pot schimba si sa am incredere ca sunt pe drumul bun, chiar daca de multe ori nu inteleg tot ce se intampla.


Am muncit foarte mult in ultima perioada si au fost multe zile la finalul carora m-am simtit epuizata. Din pacate schimbarile climatice nu m-au ajutat deloc si articulatiile mi-au creat probleme, iar eu n-am facut tocmai bine fata situatiei pentru ca asta mi-a blocat cumva activitatea fizica si m-am simtit la fel de neputincioasa ca in urma cu cativa ani. Toate astea au ramas cumva in urma acum si vreau sa ma gandesc ca a fost doar o perioada si atat.

Mi-am propus sa imi acord mie mai mult timp si sa gasesc momente in care sa ma relaxez total. Intentionez sa fac cumva si sa ajung de doua ori pe saptamana la masaj, vreau sa incerc cateva tratamente la Keiko si sa continui sedintele de epilare definitiva cu laser pe care le-am inceput de curand. Vreau sa citesc mai mult pentru ca am observat ca ma ajuta mult sa-mi linistesc mintea si vreau sa petrec mai mult timp cu sufletele pe care le simt aproape de mine.

Tu ce planuri ai pentru lunile urmatoare?

Trimiteți un comentariu