Paula's Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer

18.4.18

Iubirea mea pentru ceramide nu cred ca va este straina daca imi urmariti postarile despre ingrijirea pielii. Ceramidele sunt o parte fundamentala a pielii si o ajuta sa-si mentina nivelul optim de hidratare astfel incat pielea sa aiba un aspect neted si sanatos. Pe masura ce inaintam in varsta numarul ceramidelor incepe sa scada si bariera de protectie a pielii nu mai este la fel de puternica, iar pielea incepe sa se confrunte cu iritatii, uscaciune si roseata. 

Cand am vazut ca cei de la Paula's Choice vor scoate un produs cu ceramide am fost extrem de incantata pentru ca eu nu am gasit prea multe optiuni pe piata de la noi. Cand am vazut formula am fost si mai incantata pentru ca pe langa cele 5 tipuri de ceramide, Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer contine si retinol, dar si vitamina C in procente extrem de bune, 0,1%, respectiv 7%.


Este primul produs lansat de Paula's Choice in noul ambalaj (in perioada urmatoare o sa vedeti noile ambalaje la toate produsele lor) si realitatea este ca in poze nu arata atat de bine ca in realitate. Este un produs de lux si are un pret pe masura. Eu il am de mai bine de doua luni si am asteptat sa vad cum se comporta tenul meu tocmai pentru ca nu este ieftin. In perioada asta il gasiti cu 10% reducere daca vreti sa il incercati. In curand vor fi disponibile si mostre si daca nu stiti cum tolereaza tenul vostru retinolul si vitamina C e o idee buna sa incercati cateva mostre inainte de a banii pe produsul full size.

Textura este una usoara, de lotiune care intra repede in piele. Tinand cont ca eu folosesc Clinical 1% Retinol Treatment fara probleme si folosesc si concentratii mari de vitamina C m-am asteptat sa pot folosi produsul asta zilnic, fara probleme. Realitatea insa a fost alta: la primele folosiri am simtit ca ma pisca putin pielea (nu a fost insosita senzatia de nici o alta reactie sau de roseata), asa ca am privit produsul din alt unghi si am inceput sa-l folosesc ca un tratament.

Lotiunea are rol anti-aging si ajuta foarte mult pielea deshidratata si ridata pentru ca protejeaza filmul hidrolipidic al epidermei si o ajuta sa-si mentina nivelul optim de hidratare. Restaureaza vitalitatea si energia pielii si o ajuta sa aiba un aspect mai ferm si mai neted. Eu o folosesc de doua, maxim trei ori pe saptamana, seara, ca ultim pas si-mi place mult de tot cum imi simt tenul dimineata. Pielea se simte mai ferma, are un aspect mai neted si produsele se asaza mult mai bine pe ten. 

Nu pot sa vorbesc despre efectele asupra ridurilor pentru ca la capitolul asta stau extrem de bine, chiar daca ma apropii de 40 de ani. Nu as spune ca este un produs de care aveti nevoie la 20-25 de ani daca tenul vostru nu prezinta semne avansate de imbatranire, insa daca ati simtit ceva schimbari si vi se pare ca pielea nu mai este la fel de ferma, e un produs de luat in calcul pentru ca formula este una bomba din punctul meu de vedere: ceramide, retinol, vitamele C si E, antioxidanti si ingrediente calmante si reparatoare.

Eu v-am spus deja filozofia mea de ingrijire a tenului - caut produse cat mai bine formulate cu ingrediente active si antioxidanti si extrem de important: fara iritanti. Iar produsele Paula's Choice (nu toate, dar e si normal) se muleaza perfect pe ceea ce caut eu, de asta si sunt multe pe care le folosesc constant. Ma tenteaza extrem de mult boosterul cu peptide care a fost deja lansat in SUA, de-abia astept sa ajunga si la noi.


L-ati incercat? Va tenteaza?

Trimiteți un comentariu